fallback

Трудно е да се прогнозира как ще изглеждат изравнителните сметки за парно, каза енергийният експерт Еленко Божков по Bulgaria ON AIR. И допълни, че е нужна нова система за онлийн отчитане на клиентите на парното. Съществен проблем остава инфраструктурата на тези дружества, припомни той.

Журналистът от expert.bg Илия Лазаров е на мнение, че сметките за парно остават неразбираеми за потребителите. Загубите по мрежата се плащат именно от клиентите. А този модел на работа е губещ.

Соня Мурджева от ЧЕЗ Електро България разказа в предаването "Директно" за кампанията на дружеството, в рамките на която всеки заявил електронна фактура, може да получи 20 кв.ч. безплатна ел. енергия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Анонимен

преди 4 години

А какво му е трудното. И без да съм експерт знам, че ще са поне колкото 2, а може би и 3 минимални заплати.

14

и второ:

преди 4 години

До ОхобохоПри "несправедливата социалистическа система" парното и топлата вода наистина бяха стотинки- за месеца се плащаше общо по 30-40 лв, а сега за един кубик топла вода плащам 48 лв! И нямахме пелети, защото имахме евтино парно.

13

Мда...

преди 4 години

До ОхобохоНаистина пишеш глупости! В НЗОК вноските са задължителни, за разлика от труда, защото там системата е солидарна, т. е. "един за всички, всички за един". Нали някой трябва да поддържа здравната система и когато имаш нужда, да я ползваш. А нашата система е несправедлива, защото аз съм плащал цял живот осигуровки, а някой тарикат плати за 5 години минималната сума и има същите права като мен.

fallback