Снимка: архив, Булфото
fallback

Моторист е загинал при катастрофа в Бяла Слатина, съобщава пресцентъра на МВР. Сигналът е подаден на 11 май към 13.50 часа, пише "Фокус".

На ул. "Тодор Каблешков мотоциклет излиза в дясно от платното за движение, блъска се странично в крайпътно дърво. Вследствие на инцидента на място загива 33-годишният водач на мотора.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Анонимен

преди 5 години

До АнонименЗа този, който се дразни, че другите "злобеели" - ти си абсолютен имбесил.Какво общо имат примерите които даваш с инцидента и мотористите. Дал си примери специфични за България и/или развиваща се държава. Мотористите са чума дори и в най-развитите държави. Не чума за мен, заради звука и хаоса, които създават на пъта - а чума за близките си и цивилизацията. Сам/а си написал/а как с мотор е много по-лесно да надцениш възможностите си. Моторите трябва да се забранят световно.

19

до 17

преди 5 години

Това не е злобеене, а ехидни забележки. А те пък от своя страна се дължат на това, че мотористите надуват главите на всички, колко били онеправдани на пътя и всички им били длъжни и виновни.

18

Анонимен

преди 5 години

За безопасноста на мотористите всяко едно дърво трябва да се облече в дебел дунапрен. При удар в дърво дунапрена ще им спасява живота. Това трябва да го направят самите мотористи защото техният живот виси на косъм с тези пистови моторетки.

fallback