20

Анонимен

преди 5 години

До АнонименЗа този, който се дразни, че другите "злобеели" - ти си абсолютен имбесил.Какво общо имат примерите които даваш с инцидента и мотористите. Дал си примери специфични за България и/или развиваща се държава. Мотористите са чума дори и в най-развитите държави. Не чума за мен, заради звука и хаоса, които създават на пъта - а чума за близките си и цивилизацията. Сам/а си написал/а как с мотор е много по-лесно да надцениш възможностите си. Моторите трябва да се забранят световно.

19

до 17

преди 5 години

Това не е злобеене, а ехидни забележки. А те пък от своя страна се дължат на това, че мотористите надуват главите на всички, колко били онеправдани на пътя и всички им били длъжни и виновни.

18

Анонимен

преди 5 години

За безопасноста на мотористите всяко едно дърво трябва да се облече в дебел дунапрен. При удар в дърво дунапрена ще им спасява живота. Това трябва да го направят самите мотористи защото техният живот виси на косъм с тези пистови моторетки.

17

Анонимен

преди 5 години

Не разбирам - защо толкова злорадствате? Човека е надценил възможностите си, подценил е ситуацията и сега е мъртъв. Случва се. Може да се случи на всеки. Просто с мотор е много по-лесно.Не виждам повод да злобеете. Ако нямате какво хубаво или смислено да кажете, подминете. Щото на умрелите е лесно да им скачате, ама що не скочите на шефа си, че ви е ниска заплатата, на катаджията, че ви рекетира или на Бокича, че ви тръска като брашнени чували? А на умрелите скачате. Браво, герои!

16

Наблюдател

преди 5 години

Забранете моторите!

15

Софиянеца

преди 5 години

Колкото повече мотористи, толкова по-малко мотористи!

14

Анонимен

преди 5 години

Тц тц, тея дървета не пазаят мотоциклетистите и това е.

13

От

преди 5 години

Кнежа,през Бяла Слатина,до Борован по-пътищата карат само шерпи,които до вчера са карали само коне,магарета и каруци,а от днес "БМВ","Мерцедес","Ямаха","Кавазаки" или "Сузуки"?!?!Често пъти минавам от там,внимавам,оглеждам и ослушвам не на 4-ри,а на 16-ет?!?!Всички,до един са потенциални убийци,от една кръвна група с техният съселянин,събрат и национален юнак-Ценко Чоков от Галиче?!?!Който не вярва,да отиде и да види!

12

а

преди 5 години

По-добре да се изсекат дърветата убиици

11

Любопитен

преди 5 години

Ламбите (на дървото) светееха ли?По този тъжен повод предлагам, на всяко дърво край пътя - ламба!

10

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен (10)спокойно, мозък още не могат да ти сложат.

9

Анонимен

преди 5 години

А децата пешеходци в София са виновни на шофьора на автомобил ли?

8

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен (5)Колко си ***... 1 катстрофа за моторист тази година ... и 340935480 на автомобили, и ти това измисли

7

Българин!

преди 5 години

Ама то дървото е виновно! Трябваше да пази моториста! Не мога да ги разбера тия дървета как може да нямат никакво чувство за отговорност?!?

6

дядо от село

преди 5 години

Трябва да сложат лепенки по дърветата Пазете моториста..И после газ до дупка....

5

Анонимен

преди 5 години

пътищата имат завои и гънки , за разлика от мозъците на мотоциклетистите....

4

дедо Ташунко

преди 5 години

Петя, моля поправи заглавието. "Край Бяла Слатина", или може би искаш да кажеш "На края на Бяла Слатина", Бог да го прости момчето! Живял е бързо и е успял сега да съсипе от скръб близките си. Младежка му работа, вероятно лоши пътни условия и превишена скорост. В Индия е доста по-лошо. Там жертва на пътните катастрофи ставали 200 000 жертви годишно, според статистиката. Сталин е казал: "Когато умре човек е трагедия, когато умрат милиони е статистика".

3

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 4До 35 си млад, после си , до 60 години си на средна възраст.

2

Щщ

преди 5 години

Първа младост. Вчера взел книжка.

1

Е па да

преди 5 години

Откри.........ама нема да закрие сезонЯ!