Общ преглед

Предстоят операции на момче и момиче, блъснати от лек автомобил този следобед в София, съобщи директорът на "Пирогов" проф. Асен Балтов пред "Фокус".

"Едното момче е на 16 години, то е със счупване на капачката на коляното и глезенна става. То предстои да бъде оперирано в следващите часове", обясни лекарят.

Момиче със счупен кръст след катастрофата до Герена

Момиче на 17 години пък е със счупване в областта на таза и подбедрицата и с комоцио. То ще бъде настанено в Детска реанимация. "Ще бъдат направени допълнителни изследвания и при добра стабилизация ще бъде оперирано в рамките на 24 часа", допълни директорът.

"Две момичета на 15 години са в по-леко състояние, но въпреки това ги оставяме за 24-часово наблюдение, заради травмите, които имат", каза още проф. Балтов.

Както Dnes.bg съобщи, кола блъсна четири деца, след което се преобърна в река в София. Инцидентът стана в района на стадион "Георги Аспарухов" - на кръстовището на булевард "Владимир Вазов" и улица "Васил Кънчев". Сигналът е постъпил в 13:45 часа.

Кола помете тинейджъри до Герена в София

20-годишният водач на лекия автомобил, ударил децата, не е пострадал. Той и неговата спътница твърдят, че автомобилът им бил засечен от друга кола.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар