Снимка: Facebook
fallback

Ако паркирате в зелените площи на София ви грози глоба, но това явно не важи за органите на реда, дебнещи автомобилисти за неспазване на ограниченията за скорост, става ясно от публикация на гневни граждани във Facebook.

Oще по темата

Патрулната кола съвсем спокойно е паркирала в зелените площи на булевард "Проф. Марко Семов", всявайки респект сред преминаващите столичани. До колко е редно този вид паркиране, питат се ползвателите на социалната мрежа?

Ето и няколко от коментарите: "А не може ли Столична община да ги глоби за спиране в тревните площи?".

"Ако някой минава от там да прати снимка на автомобила с регистрационният номер.".

"Нали виждаш, че може. Както може да си карат и в насрещното на магистрали и главни пътища и си остават безнаказани, нищо, че създават предпоставка за ПТП с маневрите си."

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

Анонимен

преди 5 години

Гледайте в ютюб , как се справят украинците с техните полицаи в такива случи - снимат ги на видео и карат втория полицай в патрулката да пише глоба на водача за такова нарушение Но ние сме страхлив народ

26

179

преди 5 години

Тия се излагат вече. Дебнат около метрото всеки ден и само чакат някое българско момче за да го закачат и да му искат документи без основателна причина. Да го обиждат и да си измислят разни работи. А през тва време престъпниците как се вика ,,щуреят" без умора. По-добре без полиция. Като нещо се случи чак тогава се задействат. След дъжд качулка. Аз съм потресен от тези техни действия.

25

Жико

преди 5 години

Е, как да има зелени площи, ако всеки ги гази. Интересното е кой контролира простащината.

fallback