Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Патриотичен автобус на градския транспорт в София зарадва столичани, предаде Bulgaria ON AIR.

Александър Анев е шофьор в градския транспорт от 2 години. Разказва, че не е от онези служители , които се оплакват от колегите, клиентите и условията на труд. Напротив - старае се да намери позитивната страна на всяко нещо.

Александър пожелава на колегата леко и безаварийно дежурство. 204 е не просто неговия ежедневен маршрут, а място където може поне малко да зарадва бързащите пътници.

За всеки празник Александър намира начин да украси своя автобус. Трети март е поредният празник, който провокира шофьора да излезе от сивото ежедневие и да осигури тържествена атмосфера за всички.

Александър издава в аванс, че е подготвил и изненади за дамите на осми март – международния ден на жената.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Анонимен

преди 5 години

За две год новобранец и 1000лв са му много да работи тогава без пари

9

Анонимен

преди 5 години

"Александър издава в аванс, че е подготвил и изненади за дамите на осми март..."Безплатно возене на шофьорското място......без шофьорът да е станал!

8

Питър

преди 5 години

Когато всички шофьори на автобуси станат толкова интелигентни, добре облечени и позитивни, ще има шанс да се оправим. Важи за всички професии.Когато едно време в Япония видях як и здрав мъж, много приличащ на тогавашните и сегашните ни мутри да се вози не в Мерцедес, а отзад на боклукчийски камион, тогава си казах - ето защо при тях нещата вървят. А преди време в Лондон установих, че техните боклукчии могат да говорят като професори, докато у нас професорите говорят като боклукчии. Жив и здрав!

fallback