Снимка: Спаси София
fallback

Изненадите и противоречивите решения за ремонта на столичната "Граф Игнатиев" не спират.

Oще по темата

"Спаси София" алармира за поредна нередност при реконструкцията на улицата - този път шахта е поставена в корените на дърво.

Според организацията това гарантира изсъхването на дървото, което пък ще доведе до "стоварването му върху главите на пешеходците".

"Това е поредният случай на подобно безхаберно отношение към градската зеленина, качеството, естетиката и детайлите. Фирмата изпълнител не беше глобена нито веднъж за "съчетанията и красотите" по ул. Граф Игнатиев, с което всъщност кметът ясно доказа, че не защитава обществения интерес", настояват от "Спаси София".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

72

Много искаш

преди 5 години

До ШокСеверозападна София е определена за ЗАДЕН ДВОР, ЗА КИЛЕР, МАЗЕ НА СОФИЯ, ИЛИ КАКТО МОДЕРНО ГО НАРИЧАТ СЕГА - логистична, складова зона, складова база, обслужващ комплекс и т. подобни слугинажни "инвестиции". За "щастие" живея там, а и ходих наскоро в близката околност - страх да те хване - сивота, грозота, разхвърляност, шопска мpъcoтия, ***, хартии и пластмаса се търкалят по земята, изоставени, разбити огради и останки от стени - емблема на фандоурбанизация и градска естетика.

71

ФАНДЪКОВА Е КАНАЛ

преди 5 години

ФАНДЪКОВ Е НЕИЙН КАНАЛА

70

Анонимен

преди 5 години

Кой ще ни спаси от тези *** "Спаси София"

fallback