Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Общ преглед
Министър-председателят Бойко Борисов и министърът на отбраната Красимир Каракачанов поднесоха цветя пред паметника на Васил Левски в столицата по повод 146 години от смъртта на Апостола на свободата.
Oще по темата


Премиерът Борисов и Каракачанов отдадоха почит към делото и паметта на великия български революционер, и се снимаха с деца в района на паметника.

През целия ден на паметника ще се стичан столичани, за да изкажат своята признателност към делото на Апостола за свободата на България. Столична община е въвела различни ограничения в движението около паметника.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

38

V

преди 5 години

Президента е прав ,но пък медиите наистина не отразиха Левски ,а само ЦСКА ;) Ние си знаем че герб и бсп не струват ,ама може да дават малко и другите .Особено ,ако има не вешисти в редиците за парламент ,а нормални .Вишистите ни докараха до тука .Искам да гласувам за необременени мозъци ,а не за принципа - ,,учи да не работиш,,

37

смешно

преди 5 години

От Борисов и Каракачанов до най-малките: Поклон......Заглавието е направо убиец. Внушава , че от Борисов и Каракачанов е всичко , да има поклон и някъде в далечината се появява думата Апостол.... Всяко нормално заглавие би трябвало да звучи в обратен ред--Поклон пред Апостола от Борисов до най-малките.....Но, как да се намажеш, подмажеш, подставиш иначе? Ашколсун журналисте!

36

Анонимен

преди 5 години

От Борисов и Каракачанов... в историята ....съвместно и мирно съжителство ...владичество ..Кемал и Мюнире ,ятаци на Левски ???? АПОСТОЛЕ ???

fallback