Снимка: Jaklin Dumanova/Забелязано в София
fallback

Общ преглед
При споменаването на думата "Графа" повечето читатели биха се запитали - "Ох, пак ли нещо не е наред?". Наистина, започва да ни омръзва оспоменаването на този "митичен" ремонт.  Но уви, отново се роди "чудо невиждано" на българската инженерна мисъл.
Oще по темата


Кран поникна като зимно кокиче изпод зле подредените павенца на столичната улица. Той е голям и син, модерен – като от филмите... но е разположен по средата на спирката на трамвая и пешеходния тротоар.

Снимките веднага пробудиха активните Facebook граждани към множество коментари:

"Супер. Всеки, който си рови в телефона и ходи, може да усети удар в слабините. :) Разглезили сме се нещо! :)"

"Пожарни кранове, сега! В този момент! Слагат в циганската махала, покрай нелегалните постройки! Явно е важно да ги има, точно там..."

"Ако след хиляди години съществува живо човечество и при арехеологични разкопки се натъкнат на легендарно ремонтирания " Граф" , има да се смайват!"

"а и плочките с лазер нивелирани..."

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

88

Анонимен

преди 5 години

Да, точно за това. 25 милиона от нашите данъци за 900 метра некадърно изпълнен паваж и нови релси. Това е ценоразписа. Който иска, нека се осведоми как, за колко пари и за колко време подобни ремонти се изпълняват в нормалните, богати държави, където не е имало комунистическо робство.

87

минувач

преди 5 години

Абе - за това ли дадоха 25 Милиона?

86

До Чиновник

преди 5 години

Абе бетонена главо, живея на 200 метра от Графа. Унищожихте го! Криви, нескопосано наредени павета, огромни наклони на тротоарите (все едно си на колодрума), 8 месеца за 800 метра и 25 000 000 лв, хидранти по средата на тротоара... Вие сте уникални некадърници.

fallback