Снимка: Булфото, архив
fallback

Мъж удуши приятелката си в столичния квартал "Банишора", след което опита да се самоубие. Драмата се е разиграла около 18 часа днес, предава "24часа".

Предполага се, че 23-годишното момиче е било удушено, тъй като по трупа й няма огнестрелни или прободни рани.

Убиецът, с когото тя живеела на семейни начала опитал да се самоубие. Той е на 26 г. и е откаран в "Пирогов", където лекари се борят за живота му.

Засега мотивите за убийството не са ясни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

Анонимен

преди 5 години

До 44: Не, просто като се самоубиеш, няма как да ти се прости. След смъртта няма връщане назад.

23

Анонимен

преди 5 години

Да беше се самоубил ГОТВАЧА, защото е готвач, а не татуирана мyтpa. Момичето е било счетоводителка. Но религията обявява самоубийството за най-страшния грях. Значи може да убиваш на воля жени и деца и ще ти бъде простено. Но посегнеш ли на себе си - ужас! Космически грях - тоест ТИ си по-ценен от всички останали.

22

Waffen SS

преди 5 години

Хубаво нещо е смъртното наказание и двамата със съпругата сме горещи привърженици на това наказание.Според нас то висша форма на справедливост.Когато Великобритания е била световна свръх сила е имало смъртно наказание за около 260 престъпления смъртно наказание.Не може някакъв наркоман или пияница да убие човек,съзнателно и да му се размине с някаква смехотворна присъда.Самата употреба на наркотици е престъпление,а убийство вследствие на тяхната употреба трябва да се смята за утежняващо обстояте

fallback