24

Анонимен

преди 5 години

До 44: Не, просто като се самоубиеш, няма как да ти се прости. След смъртта няма връщане назад.

23

Анонимен

преди 5 години

Да беше се самоубил ГОТВАЧА, защото е готвач, а не татуирана мyтpa. Момичето е било счетоводителка. Но религията обявява самоубийството за най-страшния грях. Значи може да убиваш на воля жени и деца и ще ти бъде простено. Но посегнеш ли на себе си - ужас! Космически грях - тоест ТИ си по-ценен от всички останали.

22

Waffen SS

преди 5 години

Хубаво нещо е смъртното наказание и двамата със съпругата сме горещи привърженици на това наказание.Според нас то висша форма на справедливост.Когато Великобритания е била световна свръх сила е имало смъртно наказание за около 260 престъпления смъртно наказание.Не може някакъв наркоман или пияница да убие човек,съзнателно и да му се размине с някаква смехотворна присъда.Самата употреба на наркотици е престъпление,а убийство вследствие на тяхната употреба трябва да се смята за утежняващо обстояте

21

Анонимен

преди 5 години

По улиците е пълно със слаби умни мъже по 50 60 кг от 20 до 100 годишни девствени и добри безработни или с малки заплати, но жените татуирани не ги искат тях а дебели татуирани мутри или стария чичак с парите и после си го получават това което си търсят

20

Totenkopf

преди 5 години

Това, че е имала синини, от предишни побои говори достатъчно. Има повече инфо вече по другите медии. Това е просто нечовешко.

19

Анонимен

преди 5 години

Ми като не са ги възпитавали родителите така ще е.Имах такива съседи.Редовно се биеха понякога жена му след като набие оня викаше родата на помощ да отмъсти за загубеният боксов мач.След тва мъжът и ходеше две седмици леко бушониран в главата.И така до следващият път.Добре че измряха от много пиене.

18

бай ПЕТКО

преди 5 години

Да, ама само се е опитал, нека дърник V

17

От опит

преди 5 години

Поредния синковец, отгледан като цар, възпитан на наглост и безотговорност. Потърсиш ли му сметка става агресивен. Възпротивиш ли се повече и откажеш да търпиш почват заплахите. Но нали те всички не са такива хора, само така си говорят... Да, не са такива хора - до първия път! Който си мисли, че *** се познават от раз се лъже! Не, не им личи и насилието постепенно почти неусетно идва, а през това време ти се вменява, че грешката е в теб.

16

Безпристрастен

преди 5 години

Бог да прости момичето и на извършителя! Трагедия! Но БГ женките сами си избират такива комплексари и палячовци, мъъънгали с пари, плешиви дебелаци,лоени топки и после феминистичната вълна лае колко лоши са бг мъжете. 100% чалгарска или наркоманска история. Какво очаквате в страната на силиконовите жуки и наркоманизирани псвевдо батенца да се случи?! Цветя и рози в турски сериал заснет край Банкя - най вероятно ;) БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!!! оффцете ги стрижат редовно, а някои gi и колят :((((

15

До 20

преди 5 години

Глупости, в България стават годишно мебду 100 и 120 предумишлени убийства. 30-на са на жени, а останалите са на мъже. Няма съществена разлика в числата през годините. Цялата тази истерия е заради Истанбулската конвенция.

14

Анонимен

преди 5 години

При новия световен ред е така. Хората масово полудяват и почват да се трепят.Сега идва времето на зомби поколенията.

13

Анонимен

преди 5 години

Пак писмо трябва да се пише до Негово Величество премиера. Още не е изсъхнало мастилото на старото.

12

Анонимен

преди 5 години

До 10 Има хора и хора. Една жена трябва да има усещане кога се забърква с побъркан тип. Има хора които са по-обсебващи, но те могат да бъдат както мъже така и жени. Не е задължително да са обсебващи защото са луди или психари, а защото например a) нямат опит б) са по-чувствителни и дори не осъзнават, че задушаватЧовешките отношения са сложни. В началото и аз бях обсебващ, но придобих опит и съм станал такъв нихилист, че и да ми изневери някой няма да ми пука.

11

До 15

преди 5 години

Е,и? Това прави ли ги по-малко убийства?

10

До 12

преди 5 години

Ами ромката, която хвърли бебето си в Арда? Ромите, лоито убиват и изнасилват пенсионерки по селата?

9

Мдааа...

преди 5 години

Най - добрата приятелка е дясната длан,колкото и да я душиш все оцелява..И нема СПИН и останалите житейски проблеми...

8

Анонимен

преди 5 години

А какво стана с онзи,който уби жена си и малката щерка и след това го достраша да се гръмне?Затишие,дом.арест?

7

Анонимен

преди 5 години

Ако жените не се научат да разпознават обсебените мъже и да бягат веднага от тях, никой не може да им помогне! И най-перфектната държава няма как да знае какво става във всеки дом!Обсебения мъж се познава по това че се държи за една жена като удавник за сламка, дори когато е видно че я губи! Не го интересува нищо друго - нито спорт, нито политика, нито каквото и да е, освен въпросната жена! Много по-добре е мъжа ви да ви слага рога, отколкото да е обсебен

6

Анонимен

преди 5 години

Заядливко, не става въпрос за мъже или за жени. Става въпрос за побъркано общество.

5

До 3

преди 5 години

Разбирам, че на теб професията ти е да пишеш коментари, но я кажи колко внимани се отделя от медиите на убийствата на мъже и колко - на жени? Това, при положение че убийствата на мъже са в пъти повече от тези на жени.