Снимка: архив "Булфото"
fallback

Серия от обири, разбивания на коли и вандалски прояви. Банда вилнее в няколко столични квартала.

Крадците опитват да влизат и в жилищните блокове. Дори охранителните камери не ги спират в "Подуяне".

Oще по темата

В един от блоковете хората са сложили 8 камери, за да се пазят, но засега няма резултат. Те обясняват, че многократно са подавали жалби в полицията.

"Това е от години", жалват се потърпевшите пред Нова тв.

Жените в квартала ги е страх да се прибират сами вечер, защото е имало и нападения над хора.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

ШопЕн

преди 5 години

Тези от Подуене взаимно се крадат , така е било винаги и ще бъде .

15

Анонимен

преди 5 години

Тези айдуци не са местни, гастролиращи са от съсдните села. Имаше случаи в Надежда когато полицаите преследиха едни айдуци на автомобили и ги заловиха по пътя за Своге. Няма спасение от тях докато съдебната система им дава условни присъди. За такива по малко от 10 години не трябва да има. Полицията си върши работата но правосъдните органи са не на мястото си. Раздаване на правосъдие на мястото на престъплението това е единственото решение. Натрошавате ги на място и им набивате мозък до преливане

14

До 24

преди 5 години

Не си прав, престъпниците в България са силно притеснени, тежки присъди като мъмрене, условни присъди и глоби който никой не плаща, се раздават всекидневно, това създава тежък стрес в тези измъчени хораца и те са принудени от обстоятелствата да вилнеят, чупят, бият и т.н. Може и да са социопати, но помнете, че това са силно емоционални хора, раними, уязвими с ранима душичка - така че бъдете добри с тях, като ги видите им кажете по една добра дума, дайте им парите си, отдайте им сексуално и т.н.

fallback