Снимка: Забелязано в София, Facebook
fallback

Общ преглед

Обикновени коли продължават да паркират по стоянките на такситата в столицата. И този път обаче деянията им не останаха безнаказани от таксиметровия бизнес.

Колите, паркирали на уредените за такситата места, бяха облепени с табели "ТАКСИ" и отличителните черно-бели шахматни ленти.

Сцената е заснета от гражданин на столицата на ул. "Костенски водопад".

Oще по темата

Припомняме ви, че преди дни таксиджии изляха гнева си по нестандартен начин върху кола, която бе спряла на стоянка до НДК.

Шофьорът тогава, по подобие на тези, беше решил да паркира на стоянката на такситата, пренебрегвайки знаците.

"Плащам по 2000 лева на година, за да паркирам на определените за нас места, идват някакви и ни пречат да работим", обясни един от шофьорите на такси тогава.

От друга страна, покрай целия този казус се обедини и група от граждани, която застава срещу таксиметровите шофьори и ги обвинява, че и те не спазват знаците и нарушават законите по пътищата. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

С малки изключения,

преди 5 години

в по-голямата си част шофьорите на таксита са пълна отврат!Нещастни некадърници или неудачници,които никой друг не иска,защото те за нищо друго не стават!?!Обикновенно, окончателно пропаднали или провалили в житейски план,аспект,аутсайдери-алкохолици,разведени *** или женкари,престъпници и всякакви други такива ***?!?Не случайно са наричани "бакшиши"-авантаджии,муфтаджии,рушветчии,афераджии,далавераджии,с коити нито КАТ,нито ДАИ може да се справи!?!

23

Кратун

преди 5 години

Абе те само за малко, бе! Ей сега отива за цигари до магазина и се връща....

22

Анонимен

преди 5 години

всеки ден се возя през окръжна с автобус и всеки ден се чудя, каква е тая стоянка на 0.5 м от спирката, и рейса половин час не може да се включи от тях... ако тръгна да ги облепям, какво ли ше стане ?

fallback