24

С малки изключения,

преди 5 години

в по-голямата си част шофьорите на таксита са пълна отврат!Нещастни некадърници или неудачници,които никой друг не иска,защото те за нищо друго не стават!?!Обикновенно, окончателно пропаднали или провалили в житейски план,аспект,аутсайдери-алкохолици,разведени *** или женкари,престъпници и всякакви други такива ***?!?Не случайно са наричани "бакшиши"-авантаджии,муфтаджии,рушветчии,афераджии,далавераджии,с коити нито КАТ,нито ДАИ може да се справи!?!

23

Кратун

преди 5 години

Абе те само за малко, бе! Ей сега отива за цигари до магазина и се връща....

22

Анонимен

преди 5 години

всеки ден се возя през окръжна с автобус и всеки ден се чудя, каква е тая стоянка на 0.5 м от спирката, и рейса половин час не може да се включи от тях... ако тръгна да ги облепям, какво ли ше стане ?

21

Георги Иванов

преди 5 години

До Константин ЖековГ-н Жеков ,ако вие сте елита на нацията ,тежко на тази нация Погледнете кои карат таксита в САЩ и не само ,и ще си отговорите съвсем бързо колко сте елитни.За да сте елитни най малко трябва да сте честни и коректни към клиентите си ,те не са ви касичка както вчера споменахте а са ви преди всичко клиенти.Вместо да ни плашите с винкели и протести се опитайте да ни изплашите с добро отношение и обноски Тогава може и да се изкачите с едно стъпало към елита

20

аз

преди 5 години

Тия бакшишите сая много прости - и без това почти никой не ги обича, а сега с тези акции много ще им се стъжни живота. Все по-малко хора ще се качват в мръсните им вонящи кочини, че почват вече да наглеят! Държавата да вземе мерки срещу тези индивиди!Жалко за нормалните таксиджий които са не повече от 5%

19

Георги Иванов

преди 5 години

"Такси " не е от групата задължителни пътни значи ,това е информационна табела Нека "любезните " им водачи да не вдигат прекалено много шум по темата защото сами най добре знаят колко нарушения дневно извършват ,но никой не им е облепил таксито с лепенки нарушител

18

lol

преди 5 години

STOPxam BG!!!

17

шматка

преди 5 години

Продавам лепенки

16

A 3

преди 5 години

А какво да правим когато 90% от таксиджиите са паркирали неправилно?

15

Анонимен

преди 5 години

Prostazi taxi schofiori mirislivi a i kradlivi

14

Анонимен

преди 5 години

Пред магазин Фантастико на бул.Монтевидео в Овча купел 1, няма стоянка за таксита но винаги има спрели поне три такива и то в лента която се води велоалея.

13

Анонимен

преди 5 години

До DriverЗнакът такси е в една група със знаците: Има чешма, място за отдих, туристически маршрут, тоалетна и т.н.

12

Driver

преди 5 години

Уважаеми бакшиши, отворете си правилника. На раздел "Група Е, знаци даващи допълнителна информация". Вгледайте се в знак Е20 !!! И господ да ви е на помощ ако ви сваря да увреждате мое имущество /автомобил/, облепяйки го с някакви ***! Бараката, с която возите хора, няма да ви покрие само хонорарите на адвоката ми. Обещетенията към мен са отделно.

11

Възмутен

преди 5 години

А ние с какво да облепим гнусните бакшишки автомобили паркирали в синята и зелена зона без да плащат? Особено в района на Халите, където всеки бакшиш чака курса на живота си да закара няколко тарамбуки до сръбската граница!

10

ДО КОГА

преди 5 години

До Съдебна палата на Позитано и ПО ЦЕЛИЯ Бул. Мария Луиза такси стоянка ли е ? Защо наглеците, които НЕ ПЛАЩАТ за зона висят по цял ден там и пречат на обикновените коли да паркират ? Колко пари губи столичната кметичка от тези самоизмислени стоянки ? Аз с какво да им налепя таралясниците ?В Амстердам спрат ли НЕ на стоянка глобата знаете ли колко е?

9

Днес бег

преди 5 години

ЗА КАКВО ДА ВИ ЧЕТА ПРОБИТИЯ САЙТ КАТО ТРИЕТЕ КОМЕНТАРИ !!!!!

8

Анонимен

преди 5 години

Най-много неправилни спирания и паркирания правят бакшишите. КАТ защо не ги глобява?!

7

Анонимен

преди 5 години

Не виждам никакъв знак на снимките, а само вандалски налепени автомобили.

6

Спокоен

преди 5 години

Кой ще обясни на бакшишите, че табелата "такси" няма задължителен характер? И няма никакъв конфликт със закона, нетаксиметров автомобил да спира там !!!

5

Анонимен

преди 5 години

Избягвам да ходя в България защото повечето полети кацат през нощта. Не ми е удобно да ангажирам приятели да ме взимат и затова съм принуден да ползвам таксита. Като им вляза в осмърдените на цигари кочини, слушам безкрайните им оплаквания от живота или хваления колко *** са незнам какво си, гледам как броячът лети заради помпата и докато стигне до Цариградско вече горя от желание да му кажа да обърне към летището.