Снимка: Булфото
fallback

Повече от час близки, приятели и роднини се простиха с убитите Дарина и дъщеричката й Никол в църквата "Св. Николай Чудотворец" в софийския квартал "Надежда". Десетки  се стекоха да отдадат последна почит на младата жена и невръстното и дете.

Oще по темата
След опелото двете бяха погребани в гробищата в "Бакърена фабрика".

Двете бяха убити от 26-годишния Викторио Александров – баща на малкото момиченце и приятел на майка й. Дарина беше застреляна в жилището им в "Надежда", а малката Никол няколко часа по-късно край Долни Богров.

Преди дни съдът остави в ареста за постоянно младият мъж. Магистратите прецениха, че Викторио е с лабилна психика, не може да контролира поведението си и изтъкнаха, че и преди мъжът е заплашвал родителите на приятелката си с убийство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Анонимен

преди 5 години

До ЦРУЗабрави и оня, дето гръмна жена и две деца в Самоков.И той е бил същия!Но поне прояви някакво минимално "достойноство" след това - самоутрепа се.

14

ЦРУ

преди 5 години

до анонимен 12 и 13Бойко Борисов е бил охранител с бухалка и пистолетВикторио Александров е охранителНе е нужно да четеш книги по психология за да обясниш очевидното

13

Анонимен

преди 5 години

За тези които биха искали да научат повече за подобен тип индивиди като Викторио нека прочетат в нета историята на Браян Блаклуел (роден през 1986 година - Ливърпул) който на 24ти Юли 2004 убива родителите си и след това е диагнозиран с Нарцистично разтройство. Начинът на поведение не е по различен както и оправданията!

fallback