Снимка: Bulgaria On Air
fallback

Боядисаният Реди вече се има нов собственик и то не кой да е. Осиновителят на малкото кученце, което само преди седмица обиколи социалните мрежи, след като беше боядисано с червена боя за коса от вандали, е Илона Попова – студентката по богословие, която се яви на конкурса "Мис Силикон".

Това предизвика остра реакция в социалните мрежи, където се чуха обвинения, че изборът на новата собственичка на палето е нагласен.

"Разбрах за Реди от социалната мрежа, поинтересувах се и така осинових кучето. Другото ми куче е на 6 месеца и вече си играят заедно. В България вече каквото и да се направи, всички ще кажат, че е нагласено. Това е живо същество и знам, че ще имам ангажимент доживот", обясни пред Bulgaria ON AIR осиновителката Илона Попова.

От helpgod.bg обясниха, че подборът бил сериозен и от организацията си имали въпросник, с помощта на който избирали осиновителите на четириногите.

"Задаваме по 30 въпроса на всеки стопанин, оглеждаме дома му също. Има въпроси в дългосрочен план. За Реди имаше около 140 обаждания за осиновяване на кучето, но имаше около 10 сериозни. Избрахме Илона и не съжаляваме", категорични са от организацията.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

43

Гого Тъпото

преди 5 години

Що за "богословка" е тоя б.оклук, дето се явява на конкурс "Мис Силикон"? Не е истина в каква държава живеем...Имаше и некви татуировки по нея, в репортажа вчера се видя. Тя демонично богословие ли е учила или си е проста по природа?

42

гошо

преди 5 години

До Хан ТервелА тези от приюта са му резнали топките на същото основание.По принцип се смята че да режеш топлите на куче е приемливо, но да го къносваш в цвят е много лошо.Кучкарите са хора с болна психика. Аз пък мислч че ще е най-добре да е на барбанче

41

Хан Тервел

преди 5 години

От репортажа се разбира,че новите собственици остригали кучето понеже решили, че за него така ще е по добре.Кое ги прави по-различни от момчето което го е боядисало????Ами ако някой реши и тях да ги остриже....?

fallback