Снимка: Facebook
fallback

Гарантираме, че няма да бъде похарчен нито един лев за некачествена работа. Ремонтът на ул. "Граф Игнатиев" продължава и не е приключил. Това заяви зам.-председателят на Столичния общински съвет от ГЕРБ Николай Стойнев.

"Това е втората най-натоварена пешеходна улица в София. Важно е да има обществено мнение, защото то държи под напрежение всички участници в процеса. Това напрежение трябва да доведе до един качествен краен резултат и променена градска среда, каквато не е имало в този район от 40 години", каза Стойнев пред "Нова тв".

Oще по темата

"Концепцията на автора не се вписва в средата. Има проблем с инвестиционния процес и с контрола", категорична бе Милка Христова, зам.-председател на СОС от БСП.

Стойнев пък отвърна, че от изпълнителя е изискано да предоставя всяка седмица информация на гражданите докъде са стигнали ремонтните работи.

"Това е тактика на политическите ни опоненти. Атаката винаги е по време на стрoежа. Към момента е трудно да се направи оценка на ремонта и да се каже, че има дефекти, защото той не е приключил", заяви Стойнев.

"Очевидно е, че има политически елемент по темата. Най-важното е ремонтът на тази зона да е публичен и да гарантираме, че няма да бъде похарчен нито един лев за некачествена работа", добави Стойнев.

Христова пък му отвърна, че "ГЕРБ направи невъзможното - обедини в протестите ляво и дясно"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

83

Анонимен

преди 5 години

Когато нещо не се прави както трябва от самото начало няма как магически в края му изведнъж да бъде префектно, както си мислят от общината. Затова трябва да има фирма за контрол, но в случая тя е свързана с изпълнителя, което още повече компрометира всичко. Не ме интересува дали общината ще плати или не на изпълнителя, при положение, че целият град е блокиран от половин година, а резултатът е плачевен. Не искам като развеждам чужденци да се срамувам!

82

Анонимен

преди 5 години

Когато Фердинанд е придавал модерен облик на София е привикал архитекти от Виена не от Самоков и околията....какво очакваме?!?!

81

Старите павета

преди 5 години

До 73Ха ха значи целият компетентен инжинерен контингент на България се е събрал на Графа да го поправя...саморъчно! Ти като "ставаш" мога ли да ти задам същия *** въпрос който ми задаваш на мен. Ще приема че, това е критерият ти за компетентност:На колко пътища си налял асфалта САМ, преправяш го на всеки 2 години САМ, преди това си извадил паветата, натоварил и си ги разтоварил, пак САМ?Може ли също да споделиш, къде си закарал тези павета? Все пак те са купувани от Западна Европа (Белгия) плащани със златни пари и е хубаво публиката да знае на кои вили са?

fallback