fallback

Общ преглед

Паметникът на Съветската армия се оказва най-голямото платно за проява на вандало-артистични прояви у нас.

Oще по темата
По-малко от месец, след като в началото на септемри непознат заля паметника в центъра на София с бяла боя, днес монументът осъмна с нови надписи.

Непознат е изписал върху стълбите на паметника призив към Столичната община да премахне монумента.

Дали същият, дали друг, е добавил и някои излишни щрихи към паметника – обелка от банан и бутилка бира.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

378

Кико

преди 9 месеца

Само в Жалката ни държава махат паметници!!!! Навсякъде се пазят а тук *** решават че пречело ......Българите станаха страшни *** без грам мозък и мисловна дейност !!!!!

377

Комисар Рекс

преди 5 години

Според статистиката 8.7 МИЛИОНА(вероятно много повече) са жертвите дадени от Руската Армия през Втората световна война.Дали тези МЪЖЕ,МЛАДЕЖИ и МОМЧЕТА са били виновни, че са изпратени от ръководителите си на сигурна смърт?Това е огромна трагедия, която не трябва никога да се забравя,а да се гаврим с жертвите,независимо от коя страна са, е признак за необратимо падение. Много е трудно, но трябва да има обективност,а не пристрастие!

376

Историк

преди 5 години

Премахването на паметника на съветската армия не е русофобия, а възстановяване на Историческата справедливост !А, щом един паметник се налага да бъде пазен полиция, значи, че безвъзвратно е изчерпил своето предназначение, което личи и от примиренческото мълчание на русофилските политически централи, а това означава, че сигурно няма дълго да просъщесъществува !Търси се безболезнена раздяла и демонизиране на вандалите - геройката !за справка: виж Историята

fallback