Снимка: "Спаси София", Facebook
fallback

Общ преглед
Неравности, дупки и пропаднала бетонна основа има на току-що ремонтираната столична улица "Граф Игнатиев", сигнализират от "Спаси София".

На страницата им във Facebook е публикувана снимка, от която ясно си личат нередностите.

Кадърът е съпроводен с текст: "С премахването на огражденията по част от ул. Граф Игнатиев, софиянци получиха възможността да се "полюбуват" на резултатите от дългоочаквания ремонт на една от най-емблематичните софийски улици. Ремонт, струващ 22 милиона. Не сме изненадани, че повечето от коментиращите са потресени от видяното.

Това са посочените от кмета Йорданка Фандъкова - Yordanka Fandakova "съчетания" и "красоти", заради които ремонтът се бави с повече от месец: дупки вместо фуги, хлътвания и пропадания въпреки бетонната основа, бетонни буци около трамвайните стълбове.

Кое съчетание виждаме на тези снимки от пл. "Гарибалди" по-точно? Мърлявщината на фирмите-изпълнители, в случая GP Group JSC. и безхаберието на строителния надзор?

Новият Ви зам.-кмет - младият Евгени Крусев (Транспорт за София), дето уж беше "промяната в курса" ще обясни ли, защо един от най-важните обекти в мандата му изглежда по този начин или и за него ще си мълчи?

Няма смисъл да Ви призоваваме да се вземете в ръце - късно е вече да правите каквото и да е... Излиза ни твърде скъпо", пишат от "Спаси София".

В групата "Безумията в София" също допълниха "картина" от ремонта със снимки, които са достатъчно показателни.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

116

Свидетел

преди 5 години

Златните некачествени плочки са на царя на корупцията сред производителите на паважи Земелрок. Нека хората знаят това.

115

Въпросче

преди 5 години

Граф Игнатиев е улица дълга 1 километър. И ремонта на 1 км струва 22 млн. лева????? Значи плочките са със златно покритие.

114

Анонимен

преди 5 години

Като видиш майсторите, които правят ремонта, и ти става ясно колко знаят какво правят.. Всичките събрани от махалата ама под майстор не падат.

fallback