Снимка: Булфото, архив
fallback

Във връзка със заявения за утре протест в центъра на София и съвпадането му с още няколко публични мероприятия, от СДВР и Столична община създават организация за спокойното им протичане.

Oще по темата
Осигурено е достатъчно полицейско присъствие, за да не се допуска нарушаване на обществения ред и спокойствието на гражданите.

Възможни са временни спирания или пренасочване на движението при необходимост, като целта е да не се пречи на очаквания засилен трафик с оглед предстоящия първи учебен ден и завръщането на голям брой автомобили в столицата.

Осигурен е достатъчен полицейски състав, който да гарантира мирното протичане на протестните действия и недопускане на нарушаване на възприетите законови норми за обществен ред.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

174

,, счетоводител,,

преди 5 години

Който крал, да връща,

173

Аноонимен

преди 5 години

И във всяко село ако имаше полицаи, като на протеста, нямаше да пребиват възрастните, нямаше да сеят кана бис, нямаше да продават наркотици пред училищата, ако имаше полиция, нямаше да има и престъпност, прокурора обвинява, ама в полицията , се доказва обвинението, всички са вързани, те не работят , корупция, кражби, за къде , и гробници да си направите няма да го занесе те, да за децата ви ама колелото се върти и един ден децата ви ще плащат греховете ви,

172

До 176

преди 5 години

ТОЧНО ТАКА! Докато няма пролята кръв от страна на доказаните престъпници управляваще абсурдистан,всичко е боза с лимонада.

fallback