Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Столичен квартал на протест срещу застрояването. В понеделник жителите на "Овча купел" 1 се събират, за да изкажат недоволството си от презастрояването в района за сметка на зелени площи, детски площадки и паркоместа.

За проблема живущите в квартала сигнализираха в платформата Helpbook.info.

В "Овча купел" 1 жилищни блокове никнат като гъби. Жителите на Овча купел питат как общината защитава интересите им, като дори не са били информирани за очакваните строежи.

Жители на "Овча купел" са готови и за протест в понеделник с надеждата някой да ги чуе.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

60

Shark

преди 5 години

До qwerty. Премахнали са ги ама друг път. Искаш ли да ти изпратя снимки на блокове, които снимки лично аз правих. Да видиш какво се казва комплекси и застрояване.

59

Анонимен

преди 5 години

До vse ednoСтига с тия митове,че София била пренаселена.Една четвърт от жилищата в София са необитаеми.Новородените са по-малко от умиращите.Просто много станаха автомобилите.ама то във всеки град вече автомобилите са в пъти повече.*** в Пловдив да видиш каква лудница е трафикът.Ама пловдивчани не говорят глупости,че Пловдив бил пренаселен.

58

vse edno

преди 5 години

До ВТпич: Де да имаше повече като Вас.....Та да си отдъхнем и се разхождаме спокойно по тихите улички в еврейския квартал, ларгото, Витошка.....а дано...ама надали....

fallback