60

Shark

преди 5 години

До qwerty. Премахнали са ги ама друг път. Искаш ли да ти изпратя снимки на блокове, които снимки лично аз правих. Да видиш какво се казва комплекси и застрояване.

59

Анонимен

преди 5 години

До vse ednoСтига с тия митове,че София била пренаселена.Една четвърт от жилищата в София са необитаеми.Новородените са по-малко от умиращите.Просто много станаха автомобилите.ама то във всеки град вече автомобилите са в пъти повече.*** в Пловдив да видиш каква лудница е трафикът.Ама пловдивчани не говорят глупости,че Пловдив бил пренаселен.

58

vse edno

преди 5 години

До ВТпич: Де да имаше повече като Вас.....Та да си отдъхнем и се разхождаме спокойно по тихите улички в еврейския квартал, ларгото, Витошка.....а дано...ама надали....

57

ааа

преди 5 години

До ВТпичТооо па, ми кой те кара да одиш у софия бе.. седи си у търново на 1000 лева ама кво ша напраиш с тех ни тъ знам

56

ВТпич

преди 5 години

Сутрин,кристално синьо небе в дълбоката провинция ...събуждам се и птички чуруликат от прозореца,полутишина и лежерно движение за подготовка за деня...излизам на терасата да кажа добро утро на Стара планина с усмихнатата си гледка към мен...душ,панталон,риза и към работа..на 5 минути от вкъщи от краен квартал до пъпа на града...Търново,без нервни софийски шофьори ту отлЕво ту отдЕсно... четирицифрена добра заплата и достатъчно работа ,за да се чувстваш полезен и удовлетворен !Та София ли?НИКОГА!

55

Анонимен

преди 5 години

И в кв. "МУСАГЕНИЦА"(това е Долната "Младост1" - с бл. 80 -111), синът на Петьо Блъсков иска да строи блокове, въпреки протестите на гражданите от квартала.https://dnevnik.bg/bulgaria/2018/07/26/3287231_stolichnata_obshtina_napravi_izkljuchenie_za_da/..Столичната община направи изключение, за да разреши на Петьо Блъсков да строи (26.07.2018)На днешното си последно заседание преди ваканцията столичните общински съветници промениха регулацията на имот в "Мусагеница" така, че собственикът..

54

qwerty

преди 5 години

Един познат чужденец, любител фотограф ходи до Китай да снима панелки, но не остана много доволен, защото повечето ги били премахнали. Случайно се озовава после в София и беше много щастлив какви хубави сники си е направил.

53

Архимандрит Груйчо

преди 5 години

Тоя, който е тръгнал да строи в квартала, и тия, дето ще му купуват апартаментите, трябва да бъдат освидетелствани - от другата страна на Обиколна е гетото и през зимата смрадта е уникална...или може би трябва да бъдат оставени да строят, за да разберат какво безумие са направили.

52

Шопо

преди 5 години

Старите селяни не искат нови селяни ..

51

До 63

преди 5 години

Не защитавайте корумпираните.

50

анонимен

преди 5 години

Не става дума за комунизъм или фашизъм, а за хигиенните норми на застрояване на един милионен град - не може да се строи безразборно и хаотично като се отнема въздуха, слънцето, зелените площи и паркингите на живущите - това е повече от безобразие в уж демократични времена

49

Анонимен

преди 5 години

Ще никнат блокове, я!Кметовете са в течение какво става с кметицата на "Младост".НАЛИ ЗА ТОВА БЕШЕ ТАЗИ ПОКАЗНА АКЦИЯ!?

48

Анонимен

преди 5 години

Смръдливата кoчина продължава да се презастроява ,докато заприлича на бордей от западналите нарко Флавели в Бразилските предградия .където на разстояние 3 кв метра съжителстват 330 нарко групировки а хола на най заможните е цели 3 квадрат за да може да спят всички със сгънати и прибрани колена.Да ви пикам у ДСуофийския клyозет Прахоляк престъпност смрад и нещастници всичко обвито в приказна мтрлящина.

47

ЦЦ

преди 5 години

Ще никнат, я! Иначе ше погледате кметът на Овча купел с пранги и белезници!

46

Бай Шиле

преди 5 години

Ами жителите на Овча да се изнасят в над 350 обезлюдени села птиччки да им пеят и щурци да им носят а вечер дъх на прясно окосена ливада и овче мляко. Какво чинят в Овча Купел

45

До 47

преди 5 години

"Само така, няма да им се даваме на комунистите." А бе, за какви комунисти говориш? Това племе, което е вече на изчезване? Кой ги забелязва и кой им обръща внимание? Те са вече в последна глуха. Затова баба ти Корни изскача от време на време да покряка по TV, за да не ги забравят съвсем. Като си пишете лозунгите и сами си ръкопляскате на тях, означава, че нямате други средства да убедите хората, че Българска Капиталистическа Партия/БСП са най-добрите. Смешници!!!

44

Анонимен

преди 5 години

Районните кметове не виждат проблем...те са си получили рушветите!

43

Гошо...Тъпото

преди 5 години

В Овча купел не остана празно място къде да...пасат оффцете,за това протестите са...големи.Стадата требе да ги изкарват към Манастирски ливади,или Боянските...ливади,ама е много далеч и...добитъка ще се скапе в тези...горещини.

42

Анонимен

преди 5 години

Кмета там никога не взимал подкупи :)

41

Кореняк софиянец

преди 5 години

Да се върне жителство,това беше много хубаво .И аз имам къща с двор 600 квадратни метра ,в старата част на овча купел,идват инвеститори молят ме аз им казвам че могат само да се снимат пред оградата