Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Общ преглед

Близо месец отнемат ремонтите дейности по бул. "България" в участъка между булевардите  "Иван Гешов" и "Гоце Делчев".

Ремонтът на ключовия за София булевард започна на 12 август и ще продължи до 9 септември.

Oще по темата

Движението за автомобили ще бъде пуснато изцяло на 10 септември, обеща столичният кмет Йорданка Фандъкова, която отиде на място, за да види как върви ремонтът.

Градоначалникът увери, че се работи активно и благодари на софиянци за проявеното търпение, въпреки че шофьорите се предвиждат доста трудно, защото едното платно на булеварда е затворено.

"По мое настояване на целия участък ще се сложи мрежа, за да бъде по-здрава новата настилка. Ако строителите спазят графика и не вали от събота движението в това платно ще бъде пуснато и ще затворим другото - в посока център", каза Фандъкова.

За следващата година остават ремонтите на участъците от "България" между НДК и бул. "Иван Гешов" и от бул. "Гоце Делчев" до Околовръстния път.

Още не е ясно дали ще се работят паралелно или на етапи.

Фандъкова напомни, че от днес е пуснато движението по бул. "Христофор Колумб". От утре обаче за ремонт се затваря Източната тангента. Там ще се пропускат само коли на работещите в района. Ремонтът трябва да приключи до 15 септември.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Анонимен

преди 5 години

Тия с оптегнатите нерви да фнимават за кого гласуват за да не си скъсат после нервите!

15

Ремонт на Ремонта

преди 5 години

До *** 10: Колега, прав си. Така го правят и с Скандинавия (Швеция и Финландия). Магистралите им са 3 (три) по-евтина отколкото в България. София имаше и проекти за отопляеми тротоари с минерална вода, ама нали с джипа мутрата ходи и във Ве-Це-то. (WC).Колкото до крадливата учителка по руски език, нека си харчи парите за лекарства. Тази със семплият си интелект, не прави разлика между Фавелите Люлин и Младост.

14

Анонимен

преди 5 години

А уе копеуета, голям ад по бул. България уе.

fallback