16

Анонимен

преди 6 години

Тия с оптегнатите нерви да фнимават за кого гласуват за да не си скъсат после нервите!

15

Ремонт на Ремонта

преди 6 години

До *** 10: Колега, прав си. Така го правят и с Скандинавия (Швеция и Финландия). Магистралите им са 3 (три) по-евтина отколкото в България. София имаше и проекти за отопляеми тротоари с минерална вода, ама нали с джипа мутрата ходи и във Ве-Це-то. (WC).Колкото до крадливата учителка по руски език, нека си харчи парите за лекарства. Тази със семплият си интелект, не прави разлика между Фавелите Люлин и Младост.

14

Анонимен

преди 6 години

А уе копеуета, голям ад по бул. България уе.

13

Анонимен

преди 6 години

Фандъка и дзурлестото й протеже и там ли объркаха нещата.

12

(-_-)

преди 6 години

Булевард 'България' е от околомръсното до ндк.. Мизерниците ремонтират едва една четвърт от него. Всичко в тая воняща *** се прави на парче и не както трябва, а така се не прави!

11

Анонимен

преди 6 години

За огромно съжаление мрежата е само за армировка, няма да служи за отопление и против замръз, интересно, колко десетилетия ще са ни нужни за да стане София смарт град ?!Сбогом Фандъкова !

10

Тъпи

преди 6 години

Доколкото си спомням тежки камиони нямат право да се движат по бул. България .Ако мрежата е на ток срещу замръзване е супер .Да бяха сложили слънчеви панели по цялото трасе ,хем ще произвежда ток , лесно се сменяват ,икономия от почистващи и посипващи фирми и др.

9

Тъпи

преди 6 години

Срещу образуване на коловоз се слагат арматури или специални съставки асфалт .По магистралите на САЩ липсва кололовози но на всички светофари го има

8

Sf

преди 6 години

Свършва за това платно после почва за другото т.е. НЕМА свършване!

7

мех

преди 6 години

Да информирам троловете по-долу, че мрежата не се слага против пукнатини, а против образуването на КОЛОВОЗИ.

6

Тъпи

преди 6 години

Какво общо има мрежа с асфалта ? Толкова години работя като инспектор геолог по строителни дейности ,такова нещо не съм виждал .Мрежата лежи под асфалта но пукнатините идва от повърхността на асфалта и след зимно време се образува дупка която ще стигне само до мрежата.Дано да е качествен асфалта също и не трябва да има въздух в самия асфалт .

5

Анонимен

преди 6 години

Малиииии, АДЪТ, баце! Ела глей къв АД става, оле малееее!

4

Анонимен

преди 6 години

Фандъкова, ако си мислиш че като сложите тази мрежичка под пътя и че асфалта ще издържи много повече, мога да ти кажа че жестоко си се излъгала. ОСТАВКА КРАДЛО последните години крадете от София вместо градът да се развива, той изостава много, мнооооооого.

3

Анонимен

преди 6 години

"По мое настояване на целия участък ще се сложи мрежа, за да бъде по-здрава новата настилка."Значи ще е за ремонт на ремонта не след 3 месеца, ами след 4 месеца. Честито!

2

анонимен

преди 6 години

Хаха, вижте на последната снимка има един, който се е излегнал на тревичката. Яко се работи, удърнооо! Здрава настилка, здрав градоначалник!

1

Анонимен

преди 6 години

Е нали уж до 1.9 ?