Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

С повишено внимание трябва да са и шофьорите в центъра на столицата, но не заради проверки, а заради продължаващите ремонти.

От полунощ е затворен за движение участъкът около булевард "Васил Левски" в района на Софийския университет "Свети Климент Охридски", заради ремонт.

Заместник-кметът по транспорта в София Евгени Крусев призова шофьорите да избягват района на Ректората.

Движението ще бъде пуснато рано сутринта в понеделник, за да се избегнат задръстванията.
Oще по темата


По думите на Евгени Крусев се работи много усилено и се прави всичко възможно, за да бъдат приключени ремонтните дейности в срок.

"От 20 г. не е правен такъв цялостен ремонт, в понеделник сутрин кръстовището ще бъде цялостно преасфалтирано и напълно функционално", каза той, цитиран от Bulgaria ON AIR.

По думите му ремонтните работи, които стартираха преди месец, са се забавили заради дъждовете, но е напълно възможно да бъдат наваксани.

Тази година пътните ремонти са с 20  повече в сравнение с предишни години.

Предстои затваряне на бул. "България" в участъка между бул. "Акад. Гешов" и бул. "Г. Делчев", а от понеделник и бул. "Арсеналски". Ще има и промени в градския транспорт.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

35

ВЪПРОС

преди 5 години

Този , Зам-кметът Крусев , го заковаха Господари на Ефира за Корупция .Защо още е на тази Позиция ?Прокуратурата в София спи ли ?

34

Браво, браво!!!

преди 5 години

Браво на Фандъкова и ГЕРБ!!! Така се прави. Докато времето позволява трябва да се направят всички ремонти. Чудесно и мащабно. Скоро започват дъждовете, а сега София е празна. Много сме доволни.Няма по-добро управление и повече свършена работа за 6.5 г. по времето на ГЕРБ!!!*** не направиха и 1 улица за 10 години, нито 1 магистрала за 45 + 10 = 55 г. Вместо да се радват. че се действа, те не спряха да лъжат и плюят, разкъсани от яд, че са тотално некадърни. Добре, че си заминават!!!

33

младен

преди 5 години

"От 20 г. не е правен такъв цялостен ремонт, в..."...и все още държи и беше в добро състояние. Я вижте обаче цариградско в края от към орлов мост правено в края на кметският мандата на Тиквоний, 2007ма

fallback