Снимка: архив, БулФото
fallback

В "Пирогов" спасиха ръцете на двама млади мъже, пострадали при катастрофи с мотори.

23-годишен мъж е претърпял общо 3 операции, за да може доц. Людмил Симеонов, началник на Клиниката по хирургия на ръката, да преодолее тежките последствия след падането с мотора.

Другият пострадал, 32-годишен мъж, пристига в "Пирогов" със сложно счупване в областта на китката, съобщиха от здравното заведение. Доц. Симеонов и екипът му го оперират часове наред. Към момента той се възстановява успешно в Клиниката по хирургия на ръката.

Лекарите констатират увеличен травматизъм с мотори в летния сезон. За последните 2 седмици през Спешното отделение на университетската болница са преминали над 20 мотористи, пострадали при ПТП-та.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Анонимен

преди 5 години

От 25 години не съм виждал моторист, който да спазва правилата. Защо трябва да се хвърлят толкова усилия на лекари за хора, които не спазват правилата?!

14

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

За последните 2 седмици през Спешното отделение на университетската болница са преминали над 20 мотористи, пострадали при ПТП-та.Мотористите са най - безотговорните участници в движението по пътищата!Мислят си че като са им напомпали машините с кубици са безсмъртни. Това оправдание, като караш бавно че видите щели да свирят да го кажат на министъра на ВР.Вчера избегнах ПТП именно защото карах бавно. Един бус излезе от пресечка зад кола, а аз карах с 20!!

13

Анонимен

преди 5 години

Браво! Отлична новина. Подобна на превъзходната новина, че на 08 юли руски лекари от петербургския педиатричен университет спасиха 7-годишната дъщеря на президента на FIFA Джани Инфантино, който лично ги отблагодари. Матрица, матрично събитие.

fallback