Снимка: Bulfoto, архив
fallback

Все повече стават водачите на моторни превозни средства, които си позволяват да карат с по-висока от позволената скорост на определени пътни участъци.

Статистиката от София е стряскаща - 86 души са заловени да шофират с превишена скорост. И то само за един час на пътя между столичните квартали "Дървеница" и "Младост".

Нарушителите на движението по пътищата са били заснети с поставена в района камера на Пътна полиция.

В 10 от случаите вероятно ще бъде отнета и книжката на водачите, тъй като те са карали средно със 130 километра в час при ограничение от 50, предава БНР.

Оставяме случаите, които при ПТП-тата завършват с пострадали и жертви. Причините са превишена скорост, употреба на алкохол или наркотици.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

88

БГ-то

преди 5 години

Малко извън контекста на темата,но и аз все по-често се сблъсквам със безумни ограничения, по "наш'те" уникалните и разнообразни пътища и (без)пътища :) Сега се сещам за отсечката Чепеларе - Пампорово, една серия ограничения от рода на 40 км/ч ,та дори и 30 км/ч,при положение че се движим по първокласен път във междуградски условия :-P Чудно... :) Наистина се усеща ,че ще се стреля по "дивеча" от удобни чакала или ако щете,че ще се лови чрез причакване,издебване,примамване или чрез капанчета ;)

87

Анонимен

преди 5 години

Каквото и да пишете,роптаете,възмущавате ,кълнете,псувате, истината е че се кара като на родео в града! Умишлено се пренебрегват знаците,за всичко! А всички се чувстват безнаказано и имат солидни факти за защита на себе си! По близко сме до Ориента,отколкото до Брюксел!

86

House M.D.

преди 5 години

Поправка - 90.

fallback