Снимка: БТА
fallback

Четирима души участници в контрашествието "Да запазим децата от разврата" са отведени в полицията, съобщиха от МВР.

Oще по темата
Двама от задържаните са били с маски, един е бил без документ за самоличност, а четвърти е имал в себе си "бокс".

В близост до паметника на Съветската армия в момента се провеждат успоредно София Прайд и контрашествието "Да запазим децата от разврата", предаде БТА.

В района има засилено полицейско присъствие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

57

Shark

преди 5 години

И какво, чакате да заклеймим анти-гей парада, така ли? Сигурни ли сте, че са виновни, сигурни ли сте, че не е нарочно. Аз съм сигурен, че не са виновни и че е нарочно!! И наясно ли сте, че ако нямаше гей парад, нямаше да има и анти гей парад и нямаше да има нужда от арести. А!! НАЯСНО ЛИ СТЕ БЕ ДОЛНИ ОТКАЧАЛ-КИ! НЯМА ДА ВИ ПРИЕМЕМ КАТО НОРМАЛНИ, ДОКАТО НЕ СПРЕТЕ ДА ДЕМОНСТРИРАТЕ ПУБЛИЧНО, ПРЕД ДЕЦАТА НИ, ПОВТАРЯМ - ПРЕД ДЕЦАТА НИ- СВОЯТА СЕКСУАЛНА ИЗВРАТЕНОСТ. НЯМА ДА ВИ ПРИЕМЕМ ПО ТОЗИ НАЧИН

56

*22301

преди 5 години

До LGBTПет пари не давам за сексуалната ти ориентация,престанете с щуротиите и живейте като хора!Иначе ви чакат лоши работи,в течение съм на нещата!Не разбирам,как може да сте толкова глупави същества!?

55

Abc

преди 5 години

Това е платена пропаганда по медиите. Ясно е, че хората не ги понасят и че нормален човек няма да отиде да се гологъзи на площада. Това, че се допуска тази простотия до паметник, без значение какъв е той е умишлено престъпление срещу културата и гавра. Иначе да са се събрали 200 психично болни и това е, дори полицаите ми казаха, че мога да им хвърля пиратка, ако не ме видят. Те са там по задължение , не защото подкрепят тази простотия.

fallback