Снимка: Булфото
fallback

Шофьорът на тира, който удари автобус на градския транспорт на магистрала "Тракия" и рани 16 души, вече с обвинение, предаде "Нова телевизия".

Oще по темата

Турският гражданин ще отговаря за средна телесна повреда, причинена на повече от едно лица. Камионът се е движил с несъобразена скорост.

Пред разследващите мъжът вече е признал, че е заспал зад волана. Пробите за алкохол и наркотици в кръвта му са отрицателни. Състоянието на пострадалите след удара между село Горни Лозен и София остава стабилно.

Шофьорът на автобуса на градския транспорт ще бъде опериран. Той има тежка травма на ръката. Според него тирът се е движил с около 100 км в час. Видял го е в момента на удара.

След инцидента експерти повдигнаха въпроса безопасно ли е автобуси на градския транспорт да се движат по магистралата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Узуна

преди 5 години

Карам до Иран по 3 курса месечно, прекосявам цяла Турция и смея да твърдя, че турските шофьори са най-колегиалните и опитни шофьори. Това че 90 % от камионите са турскки и е нормално повечето инциденти да са с тях.

12

аз

преди 5 години

Що сте ми изтрили коментара под предишната статията на експерта? Още там ви написах, че катастрофите сутрин са вследствие на заспиване на водача. А според експерта ви нямало начин да е заспал на волана. ***!

11

MaйMyнaтa

преди 5 години

Меракът на Typците да ни избият не е от вчера, от векове е.

fallback