13

Узуна

преди 5 години

Карам до Иран по 3 курса месечно, прекосявам цяла Турция и смея да твърдя, че турските шофьори са най-колегиалните и опитни шофьори. Това че 90 % от камионите са турскки и е нормално повечето инциденти да са с тях.

12

аз

преди 5 години

Що сте ми изтрили коментара под предишната статията на експерта? Още там ви написах, че катастрофите сутрин са вследствие на заспиване на водача. А според експерта ви нямало начин да е заспал на волана. ***!

11

MaйMyнaтa

преди 5 години

Меракът на Typците да ни избият не е от вчера, от векове е.

10

Кина

преди 5 години

А безопасно ли е тировете, най-вече турските да се движат по магистралите ?!Транзитните тежкотоварни возила - натоварени на ЖП плагформи през България - тъкмо ще си поспиват спокойно !

9

Тъпанар

преди 5 години

Предложение: Никакви МПС-та по магистралите, извън градските пътища и градовете. Само каруци. И задължителни пешеходна и вело алеи по цялата магистрала. Максимална скорост 20 км/ч. Изключения само за каруците на правителството, полицията, пожарната и болниците. Никакви телефони, компютри, таблети и интернет. Ще се намалят измамите. Хората по улиците - голи. Така ще се ограничи носенето на оръжие...

8

СатаНАТО

преди 5 години

Турците са добри шофьори.И едни от най-добрите пилоти - турските авиолинии са на едни от първите места по безопасност. Мо при камионджиите дисциплината е нулева - когато преминават през България.

7

Анонимен

преди 5 години

Сега някой некадърник от АПИ, ще измисли някое безумно ограничение на магистралата.

6

Анонимен

преди 5 години

Само че там, където, е станал инцидента, вече не е магистрала. Това, че повечето шофьори биха карали с 140 до центъра, не значи , че магистралата продължава да Орлов мост.

5

Илиян

преди 5 години

Освен че са нагли шофьори,не спазват ограниченията!

4

:):)

преди 5 години

по тази лгика заради турските тирове вдички мпс трябва да се движат със 120 на махистралите.

3

Я гледай....

преди 5 години

И сега заради този турчин автобуси на градския транспорт няма да се двежат по магистрали.

2

Анонимен

преди 5 години

"Тираджията, ударил автобус на "Тракия", заспал на волана" ............Нямаше нужда от разследване.Да ме бяха попитали.Турчаците още от соца са си едни същи.Карат много продължително, слаби шофьори са и често от преумора заспиват на волана.Слабо грамотна нация.........

1

Шопо

преди 5 години

Тая анадолска *** са най-некадърните шофьори на света ! Сега го пуснете под гаранция,та да избяга като оня,който уби семейството мотористи...