Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Инцидент с велосипедист в парка едва не завърши фатално. Полицията издирва млад мъж, който е блъснал и ранил тежко малко момиченце в Южния парк в София, след което е избягал.
Oще по темата


Неизвестният велосипедист прегазва Тея и я влачи няколко метра, припомня Bulgaria ON AIR. В този момент паркът е пълен с майки с деца.

Извършителят напуска местопроизшествието. Контакт обаче оставят хора, станали свидетели на случилото се. Други се обаждат в полицията, за да сигнализират. МВР вече издирва извършителя.

Случаят привлича вниманието и на Калин Вельов. Музикантът е известен и с това, че често се предвижва с велосипед. Той не мисли, че забраната на велосипеди в паркове и градинки ще реши проблема



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

82

Пак Анонимен

преди 5 години

До АнонименКато ми кажеш, че ще ми запукаш шамарите - печелиш първия шамар не обиден поглед и ще си карам колелото където си искам и както си искам, бъпреки че внимавам до колкото мога да предвидя глупостта на околните

81

ама моля ви се

преди 5 години

,тази като не си е наблюдавала детето,дайте сега да забраним и колелата,и колите,защото са опасни за малките им к***пелета.Там ще останат само те и техните заспали майки.Така и така мразя деца,но след този случай още повече.Един приятелски съвет.Моля,не сте вие светът и всичко наоколо!Останалите не приемат и не са длъжни да приемат децата ви за всичко,ако за вас са това.Наблюдавайте си ги внимателно навсякъде,като не искате да пострадат.У дома си можете да ги пуснете и да летят,ако щете.

80

Анонимен

преди 5 години

Добре, заради един наркоман ще забраняват да се кара в парка. Откъде накъде?! За кучета не може, за колоездачи не може, само дебеланите, които не си следят децата ще обикалят явно.

fallback