Общ преглед

За опасна детска площадка сигнализира гражданин в платформата Helbook.info. Тя се намира в София, в столичния квартал "Младост 1".

"Здравейте! Вече 6 месеца от както е развалена съществуващата детска площадка зад бл. 72 в Младост 1 и нищо не се прави. А тя в момента е превърната в забравена строителна площадка. Всички стари метални съоръжения са изрязани и захвърлени на самата площадка, стърчат бетонни и метални останки, на свободната от съоръжения площ, където изграеха децата е излята бетонна площадка с височина около 10 см.

Реално площадката не може да се ползва, освен това е опасна дори за преминащите от там. Трябва ли да се случи нещо с някое дете, за да бъдат взети мерки? Кога предстои да бъде изградена тази площадка?", пита гражданинът.

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook!

Платформата ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар