Открадната и върната кола. Снимка: Facebook
fallback

Жителка на кв. "Люлин" се оплака във Facebook, че вчера преди обед, докато е чистила колата си от натрупания сняг, апаши са я издебнали, повалили са я на земята и са откраднали KIA-та й, която била с включен двигател.

Въпреки побоя, жената подала сигнал на 112 и полицаите от столичното 9 РПУ открили колата й, задържали единия от апашите, но издирват втория побойник.

Ето поста й:

Oще по темата

Здравейте, съкварталници! Днес, на 22.03.2018 в 10:40 сутринта бях нападната в гръб от неизвестно за мен лице, докато почиствах автомобила си от сняг при работещ двигател пред блок в Люлин 2, в който живея. Бях повалена на земята, душена и удряна. Не помня как, но излязох от схватката, започнах да викам и подгоних нападателя.

В този момент чух ръмжене от двигателя на автомобила ми, обърнах се и видях второ лице, което се опитва да потегли с колата. Затичах се, отворих дясната врата до шофьора, където беше чантата ми и голям чадър. Взех чантата и започнах да удрям непознатия с чадъра.

Загасна му колата, той продължи с опитите си да я запали и тъй като тя има кик бутон на съединителя - трудно успя. Въпреки всичките ми усилия, автомобилът ми беше отнет.

В 10:48 звъннах на 112 и веднага ме свързаха с 9-то районно управление, издиктувах данните на автомобила си и след петнадесет минути ми върнаха обаждане, че автомобилът ми е намерен.

Единият от нападателите, който караше колата беше задържан. Разпознах го в районното управление, но другият още е в неизвестност.

Искам да благодаря на екипа от 9-то районно управление “Люлин” за бързата намеса и откриване на извършителя и автомобила ми, защото в повечето случаи само хейтваме органите на реда, но аз днес получих истинска подкрепа от тях. П

ризивът ми е - никога не си почиствайте колите на запален двигател!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

64

До 43 gogo

преди 6 години

А ти защо си мислиш че КИА-та е скъпа кола?Скъпите коли ги крадат "професионални"крадци,които изобщо няма да видиш.А тия дзверове са аматьори (може и от близката маала Филиповци)които само са уплашили женицата.

63

Ако се пипаше здраво

преди 6 години

Да му бяха му набили клечки под ноктите и запалят,щеше да изпее аверчето си за нула време,ушевите да го пипнат начаса и на сутринта да ги осъдят по бързата процедура и тикнат в затвора минимум за 2 години

62

Анонимен

преди 6 години

Апашите са били дрогирани, или жената е 150 кила. Иначе няма шанс :)))

fallback