Снимка: HelpBook
fallback

Сигнал за незаконно строителство в ж.к. "Овча Купел" 1 бе подаден от гражданин до Столичната община чрез платформата за сигнали HelpBook.info.

В него той посочва, че заснетите постройки нямат точен адрес, а са разположени върху поляна между бул. "Президент Линкълн", квартал "Факултета" и ж.к. "Красна поляна" 2.

"На нещо като продължение на улица 322-ра на "Факултета". Въпросните постройки също така са прикачени нелегално към електрическата мрежа и крадат ток", отбелязва още авторът на сигнала.

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook!

Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

манге бол

преди 6 години

тъкмо докато направат метрото ще се слее с овча купел и ще стане като крайните квартали на ню йорк по филмите от близкото минало се пак сме 20 30 години назад ...

9

ФАНДЪОВА И ГЕРБ

преди 6 години

ФАНДЪКОВА И ГЕРБ СА ВИНОВНИ

8

annybody

преди 6 години

Първо, цървулите ми вземат имота и в продължение на 49 години хал-хабер си нямат, че са го взели.Второ, някой се сеща, че имотът си е хубавичък и си бучва там къщище, после пък - цял защитен комплекс.Трето, нещо ми докривява и си искам земята.Четвърто - да го духам! Ние сме на всеки километър - и така - до кроя на светааа!А?

fallback