10

манге бол

преди 6 години

тъкмо докато направат метрото ще се слее с овча купел и ще стане като крайните квартали на ню йорк по филмите от близкото минало се пак сме 20 30 години назад ...

9

ФАНДЪОВА И ГЕРБ

преди 6 години

ФАНДЪКОВА И ГЕРБ СА ВИНОВНИ

8

annybody

преди 6 години

Първо, цървулите ми вземат имота и в продължение на 49 години хал-хабер си нямат, че са го взели.Второ, някой се сеща, че имотът си е хубавичък и си бучва там къщище, после пък - цял защитен комплекс.Трето, нещо ми докривява и си искам земята.Четвърто - да го духам! Ние сме на всеки километър - и така - до кроя на светааа!А?

7

Анонимен

преди 6 години

ако нормален човек си направи незаконна къща веднага му я бутат. шведите имат цели махали незаконни! случайност?!? докога законите ще важат за едни, а за други не!!!

6

един от досиетата

преди 6 години

Така е от времето на соца. Соца. е тоталитаризма, а някой казват , че имало демокрация?!в СОЦА БЕЗ ПРАВО НА СТРОЕЖ СЕ НАПЪЛНИ БЪЛГАРИЯ С ВИЛИ, КЪЩИ, ВОДОЕМИ, МАЛКИ за зелената площ. ЯЗОВИРЧЕТА, БЛОКОВЕ И ТО В ЛОЗЕНЕЦ ГОРНАТА ЧАСТ. Но паркираш ли в снега , те глобяват

5

незнайко

преди 6 години

Влизал съм с кола точно до последните постройки, едвам се минава по "улица" , ако трябва да мине пожарна, вероятно ще се заклини между къщите !

4

Анонимен

преди 6 години

Защо имаме булевард "президет Линкълм"? И той като Рузвелт ли е протестирал срещу башибозука? А за постройките си знаем - ГРОБ си пази електората!

3

Анонимен

преди 6 години

То целия "ФакултеО" е незаконен.Изравняване със земята.Построяване на подземни гаражи и от горе нови сгради за нормални данъкоплатци.

2

Морски

преди 6 години

Бойко Борисов и неговите мутри откраднаха 16млрд. от държавната хазна.Не е ли престъпление!!!

1

milo

преди 6 години

И няколко паркирали извън правилата :)