Снимки: HelpBook; Колаж: Dnes.bg
fallback

В края на миналия месец гражданин сигнализира институциите чрез платформата за сигнали HelpBook.info за нерегламентирано паркиране на камиони и леки автомобили на представители на куриерски фирми върху зелени площи в столичния квартал "Младост" 4.

Oще по темата

"Уважаеми дами и господа, това е третият ми пореден сигнал за нарушители на бул. "Александър Малинов" 89, които са унищожили и обезобразили булеварда и прилежащите зелени площи. Съществува и риск за автотрафика", отбелязва тогава авторът на сигнала.

Броени дни, след като столичанинът алармира отдел "Пътна полиция"-СДВР, а Dnes.bg даде гласност на случая, бяха поставени кашпи по булеварда в столичния квартал. Общината, съвместно с КАТ, започнаха да предприемат серия от мерки за разрешаване на проблема.

Точно месец по-късно обаче научаваме от същия гражданин, че паркирането продължава, с тази разлика, че в момента се извършва в близост до предишното място.

Тук идва моментът да попитаме ефективни ли са предприетите до момента мерки и достатъчни ли са?

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook!

Платформата ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

Куриера

преди 6 години

А бе с две думи,ще си спирам където ми е кеф. Пък вие си снимайте и си коментирайте! Ай,че имам работа.....

28

Анонимен

преди 6 години

Много *** народ сте хора.Попитахте ли куриера защо е спрял така а? Дай направо снимка и край виновен е !!! Когато има осигурени места за куриери и други доставчици и е спрял така тогава съдете!!!!!! Някви книжни плъхове седят на топло в офисчето и си нямат друга работа а тези момчета заради вашите паркирани коли няма къде да спрат и са принудени да правят нарушения.Пред всяка бизнес сграда в света има място за доставчици и куриери мишоци чакайте си пртките дано счупени да ви дойдат !!!!

27

Васил Найденов

преди 6 години

Абе кво спорите тука.Спрял е като *** и книжката на трупчета на момента.Като му огладнее *** ще се научи.

fallback