Снимка: HelpBook
fallback

Здравейте, Всяка сутрин пътувам по бул. "Св. Климент Охридски" в посока към Околовръстен път. От около 10 дни, след последните обилни снеговалежи и валежи са излезнали доста дупки по двете платна, заради които всяка сутрин стават доста големи задръствания (хората намаляват и почти спират с колите си, за да избегнат дупките, което води до забавяне на колоната). Дупките са малко преди десния завой на булеварда, който води към моста над Околовръстното.

Това пише в платформата на Investor Media Group HelpBook възмутен столичанин, подал сигнал за "гледката" към Столичната община с надеждата проблемите на стотици столичани, менаващи от там, да бъде решен възможно най-скоро.

"В пиковите часове дупките причиняват допълнително задръстване и опасности от ПТП-та поради навлизане в насрещното движение на автомобили, опитващи се да избягат огромните ями. По булеварда се движи и градски транспорт, което още повече повишава обществената полза от ремонта на пътната настилка", настоява друг столичанин, също подал сигнал през гражданската ни платформа.

Ако и Вие видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook!

Платформата ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

читател

преди 6 години

Златко, много напудрени са ти днес заглавията. Дали всеки читател е толкова "образован" като теб, или забрави българския език? "Поради що се срамиш, АКО си българин" !

15

преди 6 години

Буквално всяка година се кърпи тази улица. ВСЯКА. ГОДИНА. СЕ. КЪРПИ.Освен това има спирки на градския транспорт, които не са с разширение на платното, и автобусите създават върволици от чакащи автомобили на всяка една от тях. Българският инфраструктурен гений равен няма...

14

ТАКА ДЕ

преди 6 години

Тази козя пътека не може и никога не е била БУЛЕВАРД,а вода там тече почти целогодишно.

fallback