Снимка: архив, Булфото
fallback

"Синя" и "зелена" зона в София се затварят и днес, заради тежките метеорологични условия, съобщават от Центъра за градска мобилност /ЦГМ/.

Oще по темата

И днес ще се почиства с приоритет паркингите пред училища, детски градини и обществени сгради.

Системата за SMS паркиране няма да приема съобщенията за плащане, а талоните няма да се проверяват.

От Центъра призовават гражданите да се съобразят с условията и да не използват личните си автомобили.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Анонимен

преди 6 години

Снега,който се използва извозва ли се с камиони или просто се премества от едно място на друго? А защо не престанат да хвърлят луга и сол,които са вредни за природата и не започнат да хвърлят смес от чакъл и пясък,които в края на сезона ще измият. Така хем няма хората да ходят по киша и кал,хем за природата по-добре,хем по/евтино. Така поне правят в северните страни. И никога не чистят веднага,като започне да вали сняг,особено като има снежни бури никой не чисти.

7

Анонимен

преди 6 години

От Центъра за aдска дeбилнocт са качили няколко снимки във фейса как чистят - 4 цветнокожи с лопати трупат снега от едната купчина на другата. Няма камиони и не извозват почистеното. Фандъкова пак добре е организирала цялата акция.

6

123

преди 6 години

Поради "доброто почистване" си нося в колата лопата. Приканвам Фъндито да ми дойде наблизо, да изразя лично искреното си възхищение от добрата работа по почистването. Лопатата е включена в предложението напълно безплатно.

fallback