8

Анонимен

преди 6 години

Снега,който се използва извозва ли се с камиони или просто се премества от едно място на друго? А защо не престанат да хвърлят луга и сол,които са вредни за природата и не започнат да хвърлят смес от чакъл и пясък,които в края на сезона ще измият. Така хем няма хората да ходят по киша и кал,хем за природата по-добре,хем по/евтино. Така поне правят в северните страни. И никога не чистят веднага,като започне да вали сняг,особено като има снежни бури никой не чисти.

7

Анонимен

преди 6 години

От Центъра за aдска дeбилнocт са качили няколко снимки във фейса как чистят - 4 цветнокожи с лопати трупат снега от едната купчина на другата. Няма камиони и не извозват почистеното. Фандъкова пак добре е организирала цялата акция.

6

123

преди 6 години

Поради "доброто почистване" си нося в колата лопата. Приканвам Фъндито да ми дойде наблизо, да изразя лично искреното си възхищение от добрата работа по почистването. Лопатата е включена в предложението напълно безплатно.

5

Анонимен

преди 6 години

Втори ден ни изненадва, и аз продължавам да им изненадвам майките...

4

Анонимен

преди 6 години

Можете да си представите колко са се издънили с почистването, след като тия безср...ци ги е страх да отворят зоната днес. Просто знаят, че а са почнали да слагат скоби в това време, а са си изяли боя и с право. Нали уж парите, които събират от зоните отиват за почистване и поддържане на улиците? Ха сега, де! Решиха, че зимата ще е мека и усвоиха парите за лични нужди и сега гаф, няма пари.

3

Анонимен

преди 6 години

Ура, отивам да паркирам в центъра

2

хмм

преди 6 години

В Младост 4 главните улици са сравнително добре почистени. Идвам в центъра - кал и сняг до шия! Честно казано очаквах обратното. Основните булеварди в центъра са в сняг и кал. Един снегорин 60-ти набор нещо закъса върху трамвайните релси... идилията е пълна

1

Анонимен

преди 6 години

Общината не се справя със снега и това е видно от всички. Насочили са усилия и чистят само към Банкя, а целия град е безобразен. Некадърноста на цялата община изплува. Това не може да бъде европейска столица, а по скоро селска идилия.