Снимка: архив, БулФото
fallback

19-годишно момиче е загинало, а друга жена е транспортирана в болница след катастрофа в района на Драгичево, съобщи МВР.

Сигнал за тежкия пътен инцидент е подаден малко след 14.00 часа. По първоначални данни при бензиностанцията са се ударили два леки автомобила.

На място се извърша оглед, движението се регулира. От Пътна полиция препоръчват на водачите, пътуващи към София, да използват автомагистрала “Люлин“.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Анонимен

преди 6 години

Да ви кажа, имам книжка над 20 години, но си въртя само в града. При дълги пътувания, непознати пътища и екскурзии - задължително автобуси с опитни шофьори или самолети съответно. Шофирането не е за всеки. Замислих се един ден - за училище. Имаше двойкаджии, имаше и отличници. Как мислите, че един двойкаджия ще има достатъчно акъл и мислене, за да кара автомобил без нарушения? Когато си двойкаджия, оставаш такъв.

19

FUCK OFF

преди 6 години

СПАЗВАЙТЕ ПРАВИЛАТА ЗА ДВИЖЕНИЕ СТРИКТНО....ТОВА Е РАЗКОВНИЧЕТО....ЖАЛКО ЗА ПРЕКЪСНАТИЯ МЛАД ЖИВОТ..ГОРКОТО МОМИЧЕ...ДА ПОЧИВА В МИР.

18

Ангел

преди 6 години

Бог да го прости момичето! Толкова младо си отиде от този свят! Минах към 17 ч през местото, като видях едната кола ми беше ясно, че има загинали! Дано другата жена се оправи по-скоро! На това место често стават ПТП-та, не знам каква е причината днес, но преди няколко години цяло семейство си отиде точно там заради неправилен обратен завой.. Много тъжно как се избиваме по пътищата, наистина е много тъжно..

fallback