20

Анонимен

преди 6 години

Да ви кажа, имам книжка над 20 години, но си въртя само в града. При дълги пътувания, непознати пътища и екскурзии - задължително автобуси с опитни шофьори или самолети съответно. Шофирането не е за всеки. Замислих се един ден - за училище. Имаше двойкаджии, имаше и отличници. Как мислите, че един двойкаджия ще има достатъчно акъл и мислене, за да кара автомобил без нарушения? Когато си двойкаджия, оставаш такъв.

19

FUCK OFF

преди 6 години

СПАЗВАЙТЕ ПРАВИЛАТА ЗА ДВИЖЕНИЕ СТРИКТНО....ТОВА Е РАЗКОВНИЧЕТО....ЖАЛКО ЗА ПРЕКЪСНАТИЯ МЛАД ЖИВОТ..ГОРКОТО МОМИЧЕ...ДА ПОЧИВА В МИР.

18

Ангел

преди 6 години

Бог да го прости момичето! Толкова младо си отиде от този свят! Минах към 17 ч през местото, като видях едната кола ми беше ясно, че има загинали! Дано другата жена се оправи по-скоро! На това место често стават ПТП-та, не знам каква е причината днес, но преди няколко години цяло семейство си отиде точно там заради неправилен обратен завой.. Много тъжно как се избиваме по пътищата, наистина е много тъжно..

17

Положението

преди 6 години

на пътя е отражение на положението в главите и душите ни. Пълно оскотяване - къде от мизерия, къде от умишлена чалгизация. Ако трендът се запази, нямаме бъдеще, за радост на нашите вътрешни и външи доброжелатели.

16

младен

преди 6 години

По-помляната кола беше или голф или фиат мареа. Мисля че беше се опитала да направи обратен или някаква друга такава глупост щото беше ударена отдясно от другата която е идвала от СФ. Не спекулирайте за номерата ПК щото освен че беше размазана доста, беше и покрита с покривала заради смъртният случай така не се виждаха.

15

Анонимен

преди 6 години

Голяма част от хората толкова много изпростяха и се озлобиха, че да им дадеш книжка все едно да им сложиш в ръката автомат. Вече е страшно да караш по пътищата.

14

Каращият бавно

преди 6 години

Ами аз пък не смятам, че нещо и има на България или че катаджиите са виновни, затова че 90 % от шофьорите в БГ карат като *** :( Гледам ги такива изнервени, лепят се на 3 см зад мен, псуват, не виждат смисъл да заобиколят дупките карайки бавно (предпочитат да минат с бясна скорост през тях), изпреварват където е забранено и така нататък (мога доста да продължавам).

13

мдааа

преди 6 години

Аз също не коментирам конкретен случай,коментирам мястото и шофьорите,жалко за момичето!!!

12

Анонимен

преди 6 години

Нищо не може да помогне на неграмотните и нагли шофьори.Не говоря за този случай, понеже не се знае истината.Но у нас всеки се има за състезател.КАТ ли са виновни, че няма разумни шофьори ... ?!

11

мдааа

преди 6 години

Там е много кофти кривка,по посока Перник е една лента за движение и точно в кривката стават две ленти,много професионалисти почват да изпреварват още 200 метра преди нея като знаят ,че предстоят две платна,всяка седмица има тежки катастрофи там и КАТ седи почти нон стоп...нищо не помага,нямам думи!!!

10

Анонимен

преди 6 години

Катастрофата е при Лукойл при кривината, където преди няколко години загинаха две момичета.

9

,

преди 6 години

A Гоуфо къде е у целата схема?

8

Баба Яга

преди 6 години

нЕкой пак е карал с "несъобразена" скорост. Ами...като не могат да "съобразяват", да ***!

7

Анонимен

преди 6 години

Много от водачите не се съобразяват с мократа настилка и натискат газта! Ако през лятото имате 100 % сцепление на гумите с пътя то в това снежно време сцеплението на гумите е едва 60 %. А когато на пътната настилка има и сняг падате на под 40 %. При това положение когато сте с висока скорост губите контрол над автомобила и катастрофирате. Много от водачите са още на летна вълна. Тези които са с летни гуми които в студа стават като пластмаса са си живи убиици. Бог да прости момичето.

6

пепи

преди 6 години

Там е изцяло регулирано кръстовище.Как е станала тая работа.

5

Анонимен

преди 6 години

Golf-II, Pernik, Jena........

4

Анонимен

преди 6 години

Минавах точно оттам, наистина ужасна катастрофа. Пътят беше мокър, всички караха много бързо. Жалко за момичето и дано другата жена се възстанови бързо.

3

Анонимен

преди 6 години

Изтрепахме се. Все едно гражданска война има в България. На година по хиляда трупа...

2

Анонимен

преди 6 години

От едната страна ограничението е 50 а от другата 70 и са 2 разделени двулентови еднопосочни пътя. Как точно там катастрофа и то със загинали?

1

Анонимен

преди 6 години

Много постна новината. Дайте някакви подробности, все пак.