Снимка: читател
fallback

Представители на куриерски фирми паркират камиони и коли на зелени площи в столичния квартал "Младост 4". Това сигнализира жител Dnes.bg, който подава вече на три пъти сигнал до институциите, но мерки няма.

"Уважаеми дами и господа, това е третия ми пореден сигнал за нарушители на бул. "Александър Малинов" 89, които са унищожили и обезобразили булеварда и прилежащите зелени площи. Съществува и риск за автотрафика. Как си обяснявате институционалното бездействие?", пита жителят от квартала.

Камионите паркират директно върху зелените площи на булеварда докато взимат поръчки от местните административни сгради и видимо си спестяват влизането в локалното шосе.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

33

Анонимен

преди 6 години

Ходим на морето за седмица-две, а вие сте целогодишно тук

32

Анонимен

преди 6 години

До 123и най вече да ви наложат и визи като идвате и по морето ! :)............че кой пък ви идва на лай но морието ви ,бе? да му вони от всякъде, да не може и в морето да се размине с фекалии,които се стичат от каналите ви, да му пържат цацата в миналогодишно олио и от днешните кюфтета утре да ги готвят с доматен сос - примерно, да ни сваляте кожите с цените си ?

31

Анонимен

преди 6 години

Боже, ако почна да снимам какво става в Младост...

fallback