Снимка: Helpbook
fallback

Сигнал за нередно паркиране и нарушаване на общинска собственост беше публикуван в HelpBook.info.

"Сигнализирам за грубо и безцеремонно унищожаване на общинска собственост, съчетано с масово погазване на закона за движение/паркиране", пише в сигнала, изпратен и до Столичната община.

Преди месец от Общината поставят колчета, които трябва да спрат масовото и незаконно паркиране на автомобили на тротоара в "Люлин" 7, на кръстовището на бул. "Джавахарлал Неру" и бул. "Индира Ганди".

Част от колчетата обаче бързо биват унищожени, за да могат шофьорите да паркират върху тротоара и така пречат на пешеходците да използват тротоара, както и пешеходната пътека.

Вижте още снимки от сигнала в Helpbook.info.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

50

RЕ: Край

преди 6 години

Коли на офиси трябва да са само в бизнес сгради с гаражи. Не може офис, кръчма, частни болници, детски градини да са в жилищни сгради. Хората искат спокойствие в дома си. Абсолютна диващина е в БГ. Човек получава културен шок ако е живял в друга държава.Да не говорим, че всичко живо от Перник, Пазарджик, Димитровград - бачкатори направиха малко пари и аРе в С-я, всичко идва със селския си манталитет, да крадне от общото, да вони на зеле, да руши асансьор с дърва и тенекета, да тупа килими.

49

RE: Край

преди 6 години

Подкрепям Ви, в С-я е отнемане на жизнено пространство. Не може на еднопосочна улица, на едната лента коли, върху тротоарите - коли, понякога с багаж слизам на пътя.Отвратително е. Отделно гледам офиси в жилищни сгради, в един офис работят поне 2-3 - *** с колите си. Голяма грешка беше и ЗУТ "офиси без гаражи - заварено положение в сгради строени до 2002 г.". Като нямаш гараж за офис, даваш си апартамента под наем без кола. Плаче ми се като гледам каква *** станаха, Лозенец, ***, Младост.

48

Анонимен

преди 6 години

Проблемът с паркирането в София е в това, че по света правят паркинги, а в София забраняват и застрояват паркингите.

fallback