Снимка: кадър Нова тв
fallback

Състоянието на жената, която е приета в УМБАЛ "Света Анна", след като като автомобилът й е паднал от моста на бул. "Александър Малинов", е тежко и е с опасност за живота, съобщиха от лечебното заведение.

Oще по темата

Освен тежката черепно-мозъчна травма, жената е и с тежка, открита фрактура на ръка и фрактура на таза.

Припомняме, че около 10:00 часа, на мост до Бизнес парка в столичния квартал "Младост" лек автомобил губи контрол и пада от моста.

Все още се изясняват обстоятелствата около случилото се.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Асан Каруцаря

преди 6 години

Тази я знам. Роднина е на кмета Юрданка и си прави каквото си иска. Аз за каруцата си плащам по 30 лева на седмица в клуба на ГЕРБ, за да мога да бъркам по кофите само в определен район и милиционерите да не ме закачат.

11

До стар "софиян

преди 6 години

До Стар софиянецАз пък ще те посъветвам да не правиш празни предположения без да си се запознал и да си наясно със ситуацията/човека. Говорим за интелект, който може да бъде донякъде оценен дори от един коментар...ти говориш за комплекси, а си се писал "стар софиянец"...осещаш ли колко нелепо изглежда написаното от теб..."някаква малка кола" е само в твоята глава комплекс!!!

10

Стар софиянец

преди 6 години

Номер 3, и да се ядосваш и да не се ядосваш, това е истината. Колкото и коментарии да пишеш, като тези с номера 7 и 8, с обиди няма да станеш шофьор, за какъвто очевидно не ставаш. Тази жена, вероятно също като теб е карала на зиг-заг с някаква малка кола, за да компенсира липсата на мощност - често срещано по пътищата. Колкото е по-малка колата, обикновено толкова по-голями са комплексите на шофьора. За тези години съм се нагледал на какво ли не и мога да обобщавам доста по-добре от теб.

fallback