Снимка: Олег Попов, Dnes.bg
fallback

Три софийски квартала са без парно и топла вода. Причината са леки аварии, обясниха от "Топлофикация".

Потърпевши са жителите на "Западен парк" и "Гевгелийски", както и тези в три блока в ж.к. "Дружба" - 13, 514 и 515, съобщи БТА.

От "Топлофикация - София" обясниха, че авариите не са големи и се очаква до няколко часа да бъде възстановено топлоподаването.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

ДО 10

преди 6 години

тези които си плащат сметките за парно знаят, че сумите никак не са малки, и няма логика да не са включени в тях инвестиционни ремонти ,ПРОБЛЕМА КАКТО ВИНАГИ И НАВСЯКЪДЕ В БГ Е КРАДЕНЕТО.

10

до 7

преди 6 години

А ти имаш ли поне бледа престава колко струват тези ИНВЕСТИЦИОННИ РЕМОНТИ и кой ще плати за тях. Или мислиш, че парите падат от небето и Банкянския тлъстак ги разпределя като Господ Бог.

9

Анонимен

преди 6 години

На тия смешници каквато им е услугата такава им е и сметката.Изключително висока , много неясна , с и без топлинен счетоводител все тая. Приравняване на смеки по няколко пъти в годината , уж дистанционно отчитане, как и какво отчитат не е ясно. При мен парното е до 5 до 3 (и половин ) студено седи пък отчита ли и ли не пак не ми е ясно. малко преди 4 започва да се усеща и става топло. Реално самоо 4 и 5 могат да се ползват.(степени на рътката :) )

fallback