fallback

Общ преглед

В Бистрица, на разклона за Симеоново и София тече вода и част от кръстовището е заледено, става ясно от сигнал в платформата Helpbook.

Кръстовището е натоварено, особено в ранните часове на деня. От там минават и линии на градския транспорт, които обслужват квартала.

Проблемът е предизвикан от недобре почистения канал за отичане. Така водата излиза на пътя и се заледява.


"Това кръстовище е натоварено, под наклон и преминават и линии от градския транспорт оттам", гласи сигналът в Helpbook.

На приложените снимки се вижда ясно, че на кръстовището се събира лед, а наклонът допълнително затруднява шофьорите и създава предпоставки за инцидент.

Ако сте свидетели на нередност и искате да подадете сигнал  направете го в платформата Helpbook.info. Не само ще подадете сигнал към институциите, а допълнителното медийно отразяване ще даде гласност на проблема.

Твърде често подаването на сигнали към отговорните институции е тромаво и трудно.

Тук на помощ идва HelpBook.info. Сайтът на Investor Media Group е платформа, на която граждани подават сигнали за нередности от всяко едно място в България. Така се осъществява възможност за публична комуникация с институциите и прозрачност при тяхното решение.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

масев

преди 5 години

До ББ КингА от кой зависи ако не него?Явно от избирателите,ако бяха избрали друг кмет който не е на поста от 15 години щеще да е друга работата.

19

Анонимен

преди 6 години

Нагледен пример как от нещо малко може да стане голяма беля.

18

Анонимен

преди 6 години

Бистрица е село, а не квартал, много е дразнещо журналистите да пишат неверни факти, защото се очаква, че тези хора те информират....

fallback