Снимка: bTV
fallback

Големи задръствания са се образували в централната част на София.

С най-голямо закъснение се движи градският транспорт, минаващ през Орлов мост, бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" и бул. "Акад. Иван Евстатиев Гешов".

До 30 минути закъсняват автобуси с номера 76, 72, 280, 604, съобщиха от Центъра за градска мобилност (ЦГМ) пред "Фокус".

По-рано авария спря тролеи и трамваи по булевардите "България", "Цар Борис Трети" и в района на Петте кьошета в София, съобщиха от Столичната община.

Повредата дошла от прекъснат кабел на електрозахранването, за чието отстраняване бе необходимо повече време. Това усложни още повече и без това натоварения заради големия трафик график на градския транспорт.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

32

Стефан

преди 6 години

Все по зле ще става, докато изведнъж просто не спрем да се движим...градът е с пътна инфраструктура модел 1918 г., за 5 каруци и 7 камиона. Градските ни архитекти са *** по културно наследство. Резултатът е повече от очевиденри е налице. Глупави хора, глупава държава, имат глупава и изкуствено загрозена столица. Рецептата за грозен и кофти живот? - Глупост, некадърие + корупция и крадливост!

31

Карлово

преди 6 години

В грешка си кума проста лисо. Точно обратното е, че и университет ви построихме да наливаме акъла в *** шопски *** ама в тия пробити кофи нищо се не задържа...а бая време сте столица, но гена си казва думата- от бозаджия ядрен физик няма как да стане..

30

Кума Лиса

преди 6 години

Въпреки, че селянията е начин на живот, откакто жителите на провинцията пребивават в София, интелектуалният потенциал рязко се влоши. Количеството на дипломираните селски некъдърници превърна града ни в гето. Невъзможността за нормален живот принуди кореняците да се изнесат в околните села, за разлика от пришълците, дето все ги дърпа към жълтите павета. София = гето.

fallback