Снимка: Reuters
fallback

Група маскирани и въоръжени с метални пръти и бухалки младежи са нахлули в сградата на Професионалната гимназия по механоелектротехника в София. Инцидентът е станал в късния следобед вчера.

Нападателите издирвали ученик, когото са искали да пребият, разказват пред БНР родители на ученици, станали свидетели на инцидента и от полицията.

Охраната и учителите са повикали униформените, но докато те пристигнат на място, маскираните са успели да избягат.

Ученикът, който е трябвало да бъде обект на тяхната агресия, вече е установен. Очаква се днес семейството му, заедно с родители на други деца, да подадат жалба в полицията.

По случая се води разследване. МВР издирва нападателите. Няма пострадали при инцидента.

Според bTV става дума за двама агресивни младежи, които охраната на учебното заведение не пуснала, но те изкъртили вратата и я извадили от пантите, след което успели да влязат. Потенциалната им жертва бил десетокласник, който за днес е освободен от училище.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

33

Анонимен

преди 6 години

Ужасявам се от подрастващото поколение-всяко следващо е по озлобено от предходното.Каква е тази агресия,накъде е тръгнал света.Може би е така защото нямат интереси,хоби.Прекалено бързо се изхабяват душевно.

32

Yusni

преди 6 години

Ei tesi ste podrediat uspeshno savsem kakto zaslujavat eurodeputatite ot rbg ga doidat u sofia barabar s drugite ot ep...

31

Arin

преди 6 години

Happy bg turisti...

fallback