33

Анонимен

преди 6 години

Ужасявам се от подрастващото поколение-всяко следващо е по озлобено от предходното.Каква е тази агресия,накъде е тръгнал света.Може би е така защото нямат интереси,хоби.Прекалено бързо се изхабяват душевно.

32

Yusni

преди 6 години

Ei tesi ste podrediat uspeshno savsem kakto zaslujavat eurodeputatite ot rbg ga doidat u sofia barabar s drugite ot ep...

31

Arin

преди 6 години

Happy bg turisti...

30

Анонимен

преди 6 години

Трябва да го наредят пред стената на училището и да ги разстрелят за назидание.

29

Шоп

преди 6 години

Мога да кажа, че има доста подобрение у нашите полицаи и полицията в България изобщо. В нашето районно сержанта прилича на мечок, но разговаря съвсем спокойно и разбрано, няма намек за агресия или високомерие, чист авторитет.

28

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 27Липсата на възпитание и трудови навици и при комунизма, и при капитализма води до един и същ краен резултат.

27

Анонимен

преди 6 години

Сравнете гръцки полцай с български милиционер.Дори по физика се различават, да не говорим за поведение и държание. В Гърция все едно са ти приятели полицаите. Тук само те рекетират, бият, плашат, проверяват за щяло и нещало и се правят на велики. Тук милицията се държи все едно държавата е на баща им.Но то важи и за рейсаджиите в градският транспорт.Комунистическите порядки си продължават.Капитализъм трудно се строи с комунистически взаимоотношения, с комунистически средства и възпитание.

26

някой

преди 6 години

Има разлика между "охрана" и "отбрана".

25

Анонимен

преди 6 години

Ама и охраната си я бива. Умее да сигнализира на полицията.Като пинчери са.

24

Анонимен

преди 6 години

кой ви е казал ,че мутренските години са си отишли...напротив....тук са си...по-добре няма да стане....нещата са изтървани още от детската градина.... и от семейството... и отуправляващите....от цялото либерално възпитание и извратена ценностна система...

23

Анонимен

преди 6 години

до 22 Днес ходих да си взимам от районното едно наказателно постановление и останах шашнат от момчето-полицай и държанието му. Висок, кестеняв, сини очи, приветлив...27-30 годишен някъде. Мек глас, сякаш бяхме приятели. Щях да му кажа" Мой, ти не си за полицията ни, ти си за Уолстрийт!" Голям!Но такива в полицията ни са 1 на 50 човека, ако не и на повече. А аз съм имал доста ходения в полицията.

22

Анонимен

преди 6 години

Уникална охрана, уникална полиция...

21

Анонимен

преди 6 години

абе к'во да направи охраната? сигурно е някой пенсионер, ако извади пистолет - не може си намери *** от съдилища, ще го направят на куку.Ако тръгне да ги бие, колко му е да онтесе нещо в главата и да не стигне до бърза помощ.В най лузърската ситуация е, щото и ако ги пусне пак е грешка. Та тая охрана в училищата е колкото да се каже че има охрана и да се плащат едни пари.

20

Hip hop

преди 6 години

Greshka...iskali da natupat credissimobg...bum ban bum ban bum ban...

19

Анонимен

преди 6 години

Тоя див обезумял от злоба и алчност народ е само за демокрация.

18

Анонимен

преди 6 години

до 18 Охраната има под бюрото патрончета с водка и нищо друго! Как се издържа 12 часова смяна, а?

17

Бочаков

преди 6 години

А охраната няма ли паник бутон? Или децата не са толкова важни колкото пари в банката да речем?

16

Анонимен

преди 6 години

до 15 Мхм, значи ти ще искаш на някой телефона, ако си по-слаб от него и затова като те е набил викаш приятелите си? Ти сбъркан, бе брат!

15

Анонимен

преди 6 години

Търсили са нагъл швед, който се е правил на отворко. Вече се е скрил и дано го намерят и му дадат един заслужен урок. Не е бандитско нападение а реакция на българи, на които им е писнало от шведско беззаконие!

14

До 12

преди 6 години

До АнонименТи, от къде пишеш? От някое село, по анцунг и маратонки пума? С бмв 3-ка, 93г.Мечтата ти е да станеш сотаджия??? Или катаджия?Да, можеш да постъпиш достойно като не си дадеш телефона на някой или да си защитил приятелката си пред някои менталноувредени...случаи много.Знаеш ли историята?? Запознат ли си в детайли? Не.Но, веднага десетокласника бил виновен...че си го бил и заслужил.