Снимка: Олег Попов, Dnes.bg, архив
fallback

Столичният кмет Йорданка Фандъкова коментира темата за извадените павета от ремонтирания бул. "Княз Александър Дондуков".

Oще по темата

"Не повярвах, честно казано, когато ме информираха и чак когато видях записите, разбрах какво се случва. Трябва да кажа, че няколко са случаите, когато съм получавала информация от страна на изпълнители и надзор, че има такива посегателства, но не исках да повярвам, че това се случва. То е опасно, защото се вижда, че загражденията са били преместени, човекът си е свършил свободно работа и после ги е върнал. И можеше всеки шофьор или пешеходец да не види тази образувала се дупка и да падне в нея. За мен това е недопустимо. Само два дни преди това получих сигнал, че в същия този обект са вадени павета. Но не повярвах, че това наистина е така, просто помислих, че са само оправдания, защото някой не си е свършил работа от страна на строителя", обясни тя, цитирана от "Фокус".

Във връзка със снегопочистването на улиците в столицата тя коментира, че 18 снегопоистващи машини са работили през нощта със задачата да обработят улиците срещу заледяване и не са констатирани пропуски в работата им.

"Работят се приоритетно улиците и булевардите, по които се движи градският транспорт. Нямам информация от Центъра за градска мобилност за пропуски по тези трасета. Възможно е, разбира се, по малки улички да има някакви проблеми, но колегите ще реагират при сигнал и ще почистят", обясни тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

62

Стойкова

преди 6 години

Само за паветета се пише , а кой ще обърне внимание на изоставената полуразрушена сграда в кв. Мусагеница до бл. 94 ??? От години е използвана за обществена тоалетна и в нея спят клошари и наркомани.Миналата година там имаше и пожар . В близост е до детска градина и училище ! Кога ще се вземат мерки за тази грозна и опасна сграда ?

61

Гост

преди 6 години

До sportА, има време, защо да бърза... Има и следващ мандат!

60

Гост

преди 6 години

Те не можеш да повярваш, че си кмет, та другото...Тази липса на кадри ни върна години назад!

fallback